Telefoane Mobile

RCS&RDS are o ofertă de abonamente cu un raport preț/beneficii de neegalat în ceea ce privește telefonia mobilă. Unul dintre inconvenientele de până acum era că nu aveau în ofertă și flagship-uri de la companiile consacrate. Au existat la început, dar de câteva luni astfel de terminale au lipsit la contractarea unui abonament.

Iată că acum puteți alege dintre mai multe smartphone-uri de top în oferta Digi Mobil. Vorbim despre cele mai bune modele de la Samsung – Galaxy Note 4 și Galaxy S6 Edge, precum și despre vârful de gamă de la HTC.

Chiar dacă au apărut în oferta Digi Mobil, acestea pot fi cumpărate în rate numai după plata unui avans destul de ridicat. Din surse neoficiale știm că în trecut RCS&RDS au avut parte de clienți ce nu și-au onorat obligațiile contractuale și astfel operatorul de telefonie mobilă a avut de suferit pierderi destul de însemnate. Se pare că exact acest lucru se vrea evitat prin noile sisteme de rate cu avans mai mare.

Haideți să vedem prețurile pentru fiecare dintre cele trei flagship-uri. Prețul întreg sau oferta de rate cu avans sunt valabile la încheierea oricărui abonament Digi Mobil Optim, fie că vorbim de cel de 2 euro/lună sau de cel Nelimitat, ce pornește de la 4 euro/lună.

Beneficiile incluse în abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat sunt următoarele: Nelimitat la minute în orice rețea națională, nelimitat convorbiri internaționale în principalele rețele fixe din UE, SUA, Canada si China, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China si UE și nelimitat internet mobil (viteze de până la 21.6 Mbps pentru traficul până la 5 GB).

Samsung Galaxy Note 4 – preț întreg 3099 lei sau 1550 lei avans și 12 rate a câte 129 lei/lună sau 6 rate a câte 258 lei/lună sau 3 rate a câte 516 lei/lună;

Samsung-GALAXY-Note-4-20-958x494

Samsung Galaxy S6 Edge de 32 GB – preț întreg 3999 lei sau 2740 lei avans și 12 rate a câte 105 lei/lună sau 6 rate a câte 210 lei/lună sau 3 rate a câte 420 lei/lună;

Samsung-GALAXY-S6-Edge (19)

HTC One M9 – preț întreg 3349 lei sau 1680 lei avans și 12 rate a câte 139 lei/lună sau 6 rate a câte 278 lei/lună sau 3 rate a câte 556 lei/lună.

HTC-One-M9 (15)

Pe lângă smartphone-urile de mai sus, în oferta Digi Mobil au mai apărut și Samsung Galaxy A5 și HTC One M8 Dual SIM. Pentru a vedea prețurile și pentru acestea două, ca de fapt toată oferta pentru telefoane mobile de la RCS&RDS, puteți accesa acest link.