Retelistica

Allview a fost în ultimii ani unul dintre cei mai importanţi parteneri Digi Mobil, majoritatea smartphone-urilor companiei braşovene având conectivitate 4G TDD în banda de 2600 MHz.

Se pare că această colaborare dintre Allview şi RCS & RDS se află în impas sau chiar nu mai există, în condiţiile în care în acest moment pe site-ul digiromania.ro în oferta de telefoane au dispărut toate device-urile Allview cu excepţia unui feature phone banal (Allview M9).

Situaţia nu pare a fi cea mai bună pentru Allview, mai ales că vânzările companiei sunt în scădere de vreo 2 ani (ultimele informaţii susţin totuşi că vânzările au trecut pe plus în primele luni din 2019).

Poate în zilele următoare vom vedea şi o declaraţie oficială a măcar unuia dintre actorii implicaţi, deşi nu cred că se va întâmpla acest lucru.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.