Foto si Video

Sony a uimit prin RX1 – primul aparat foto compact cu senzor full-frame, primul din categoria sa. Senzorul este de tip CMOS, de 24.3 Megapixeli, obiectiv de 35mm și diafragmă f/2.0.

Fotograful Alex Gâlmeanu se poate lăuda cu  primul Sony RX1 din țara noastră. Și o declarație oficială:

Sebastian Pop, Product Manager F64: ,,Ne bucurăm că alături de Sony putem aduce pasionaților de fotografie un nou aparat care îmbină performanța cu portabilitatea. Sony RX1 se dovedește a fi o alegere inspirată pentru fotografii care nu vor sa faca rabat la calitate, chiar dacă optează pentru un aparat compact. Prin disponibilitatea lui Sony RX1 în premieră în magazinul online și showroom-ul F64, oferim această soluție inovativă unui public informat și versat, care va aprecia cu siguranța atuurile camerei foto.”

Mai multe detalii legate de Sony RX1:

– obiectiv Carl Zeiss de 35mm, senzor de 24.3 Megapixeli;

– ISO 100 – 25600;

– bliț intern și patină pentru bliț extern;

– 5 fps, stocare pe SD, SDHC, SDXC;

– display de 3 inch Xtra FineTFT LCD;

– 482 gr., 700 mm grosime;

Preț – 13.449 lei. 

Categorii: foto-videosony

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.