Samsung

Vești bune pentru deținătorii smartphone-urilor Samsung Galaxy S III: Samsung a anunțat astăzi că acest terminal va primi update-ul denumit Premium Suite. O mare parte din caracteristicile noi ce vor veni pe S III sunt preluate de la Galaxy Note II, iar cele mai importante ar fi Multi Window și Page Buddy. 

Funcția Multi Window permite împărțirea display-ului în două, oferind posibilitatea de a deschide două aplicații simultan. De exemplu, puteți deschide și YouTube și Facebook simultan, sau oricare alte două aplicații. Page Buddy este construit astfel încât să anticipe în mod inteligent aplicația pe care doriți să o accesați, în funcție de ceea ce faceți. De exemplu, în cazul în care veți conecta căștile în telefon, Page Buddy va deschide automat aplicația pentru muzică.

Alte funcții noi includ meniurile contextuale, tag-urile contextuale pentru poze, niște update-uri pentru Facebook, etc. Se pare că upgrade-ul a început să fie disponibil pe anumite terminale de S III, la noi acesta se va realiza în funcție de operatorii de telefonie.

Ne bucurăm să vedem că unele companii se mai gândesc la upgrade-uri pentru telefoanele deja lansate, permițându-le utilizatorilor să își folosească smartphone-ul pentru o perioadă mai lungă de timp, fără ca acesta să intre în categoria „învechit”.

Mai jos aveți o serie de explicații referitoare la acest upgrade:

Sursă: Samsung Tomorrow