Sony

La IFA Berlin 2012 a fost prezentat un device diferit poziționat ca tabletop – Sony VAIO Tap 20, un fel de tabletă imensă de 20 inch cu Windows 8. Știți că noul sistem de operare al Microsoft a fost gândit special și optimizat pentru device-urile cu touch.

Tableta cu diagonală a ecranului de aprox. 50 de cm nu este gândită spre a fi mobilă ci mai degrabă o tabletă de birou pe care să o utilizezi mai degrabă prin gesturile touch. Are un picior de susținere ce permite o reglare amplă și aș zice că mai degrabă se duce spre segmentul de all-in-one pc decât spre tablete. Apropo, cântărește 5 kg.

Și câteva specificații hardware:

– ecran cu diagonala de 20 inch cu rezoluție 1600×900 pixeli și multi-touch în 10 puncte;

– procesor Intel Core i3 / i5 / i7, până la 8 GB memorie RAM, până la 1 TB spațiu de stocare;

– placă grafică integrată Intel HD 4000, jocurile de ultimă generație nu vor putea fi rulate;

– Windows 8 / Windows 8 Pro;

– Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, USB 3.0, cititor de SD, cameră web de 1.3 Megapixeli;

– dispune de baterie Li-ion și poate fi utilizat și în lipsa energiei electrice precum un laptop veritabil, 5.2 kg împreună cu bateria.

Mai multe detalii în clipul video:

Sursa: Presscentre.sony.eu

Categorii: sony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.