Sony

La IFA Berlin 2012 a fost prezentat un device diferit poziționat ca tabletop – Sony VAIO Tap 20, un fel de tabletă imensă de 20 inch cu Windows 8. Știți că noul sistem de operare al Microsoft a fost gândit special și optimizat pentru device-urile cu touch.

Tableta cu diagonală a ecranului de aprox. 50 de cm nu este gândită spre a fi mobilă ci mai degrabă o tabletă de birou pe care să o utilizezi mai degrabă prin gesturile touch. Are un picior de susținere ce permite o reglare amplă și aș zice că mai degrabă se duce spre segmentul de all-in-one pc decât spre tablete. Apropo, cântărește 5 kg.

Și câteva specificații hardware:

– ecran cu diagonala de 20 inch cu rezoluție 1600×900 pixeli și multi-touch în 10 puncte;

– procesor Intel Core i3 / i5 / i7, până la 8 GB memorie RAM, până la 1 TB spațiu de stocare;

– placă grafică integrată Intel HD 4000, jocurile de ultimă generație nu vor putea fi rulate;

– Windows 8 / Windows 8 Pro;

– Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, USB 3.0, cititor de SD, cameră web de 1.3 Megapixeli;

– dispune de baterie Li-ion și poate fi utilizat și în lipsa energiei electrice precum un laptop veritabil, 5.2 kg împreună cu bateria.

Mai multe detalii în clipul video:

Sursa: Presscentre.sony.eu

Categorii: sony

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.