Arhiva-Alte telefoane mobile

iPhone 5 nici măcar nu a fost lansat și nu se știe mai nimic legat de noul design al smartphone-ului Apple, dar asta nu a împiedicat o companie din China care operează sub numele de Goophone să aducă un telefon cu logo-ul iPhone 5. Aceștia nu-și fac probleme vis-a-vis de drepturile intelectuale și Apple nici măcar nu va pierde timpul în a-i da în judecată.

Clona de iPhone 5 are un design nou la capacul din spate cu însemnul Android HoneyComb, display de 3.5 inch, deși la noul iPhone se spune că va crește în dimensiuni spre 4 – 4.1 inch și o nouă rezoluție.

iPhone-ul 5 chinezesc va fi lansat în următoarea perioadă și nu se știue specificațiile tehnice, dar vă dați seama că va fi slab din acest punct de vedere cu cine știe ce procesor single core sau dual-core de tip no name, display ordinar, ș.a.m.d.

Sursa: Nowhereelse.fr

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.