Telefoane Mobile

Sony Xperia 1 III şi Xperia 5 III au ajuns în etapa de precomandă şi în România, livrările urmând a fi făcute undeva la începutul lunii viitoare (adică la peste 3 luni de la lansarea oficială).

Nu ştiu câţi fani mai are Sony în ţara noastră, însă cu siguranţă câţiva entuziaşti mai sunt. Pentru aceştia şi nu numai, iată care sunt preţurile de precomandă pentru cele două device-uri:

  • Sony Xperia 1 III – 6059 lei + cadou căşti wireless Sony WH-1000XM3 ce pot fi achiziţionate separat la 1099 lei;

  • Sony Xperia 5 III – 4659 lei + cadou căşti wireless Sony WH-H910NB ce pot fi achiziţionate separat la 999 lei.

Sony Xperia 1 III este flagship-ul veritabil, producătorul japonez promovând acest smartphone drept alternativa de buzunar la DSLR-uri (toată promovarea se învârte în jurul capacităţilor fotografice). Mai multe detalii despre telefon aici.

Sony Xperia 5 III este flagship-ul mai accesibil, cel pentru cei care vor un device foarte bun la un preţ ceva mai aşezat. Mai multe detalii despre smartphone aici.

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.