Smartphone

Ultimul articol scris de noi legat de un smartphone Sony a fost în data de 18 septembrie 2023 şi era legat de faptul că Sony Xperia 1 VI va fi lansat oficial în cadrul MWC Barcelona 2024 (între timp târgul a trecut şi nimic de la Sony).

Am vrut să fac această paranteză ca să înţelegeţi cât de mult şi-a diminuat Sony activitatea în acest segment în ultima perioadă. Din păcate Sony în prezent este o cantitate neglijabilă în piaţa de telefoane şi sunt destul de sigur că nu se retrage mai mult din mândrie (nici măcar în propria ţară nu mai vinde, la sfârşit de 2023 Sony având în Japonia o cotă de sub 5%).

Întorcându-ne la titlul acestui articol, Sony Xperia 1 VI, 5 VI şi 10 VI sunt aşteptate a fi lansate cândva în acest an, cel mai probabil spre sfârşit de primăvară calendaristică.

Pentru cele 3 smartphone-uri au apărut de curând zvonuri legate de cantitatea de memorie RAM pe care o vor avea:

  • Sony Xperia 1 VI va fi disponibil în variante cu 12 sau 16 GB RAM;
  • Sony Xperia 5 VI va fi disponibil doar în variantă cu 8 GB RAM;
  • Sony Xperia 10 VI va fi disponibil în variante cu 6 sau 8 GB RAM.

Nimic altceva în rest, însă dacă ar fi să faceţi un joc de imaginaţie, uitaţi-vă la modelele lansate anul trecut, actualizaţi puţin partea hardware (procesor, display, cameră foto) şi veţi descoperi cum vor arăta Sony Xperia 1 VI, 5 VI şi 10 VI.

Via: gsmarena.com