Smartphone

Sony este una dintre companiile ce produc telefoane Android și nu uită de smartphone-urile sale. Acestea primesc update software la versiunile mai noi. Cel mai recent smartphone al Sony ce trece pe Android 4.1.2 Jelly Bean este Xperia J.

Update-ul va sosi via OTA, dar există și posibilitatea de a face o verificare prin software-ul PC Companion. Vă dați seama că este un update important. Primește un spor de viteză prin Project Butter.

Sony Xperia J integrează un display TFT capacitiv de 4 inch cu rezoluție 480×854 pixeli, procesor single core la 1 GHz, Adreno 200 GPU, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare din care 2 GB în mod real, slot pentru microSD.

Camera foto principală este de 5 Megapixeli cu autofocus, LED flash, touch focus, stabilizare de imagine, filmează VGA și cameră frontală de 0.3 Megapixeli. Bateria sa are 1750 mAh, 124 gr., 9.2 mm grosime.

Costă 989 lei pe MarketOnline.

Sursa: Forum.xda-developers.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.