Moto G6 G6 Plus si G6 Play Telefoane Mobile

Nici nu mai știm cum să ne referim la noile telefoane Moto. Să le spunem Lenovo ori Motorola? Eu am scris Motorola în titlu, dar cred că cel mai simplu o să rămânem doar la Moto G6, G6 Plus și G6 Play, căci acestea vor fi terminalele ce vor fi prezentate în cadrul MWC Barcelona 2018. Ultimele zvonuri ne aduc suficiente informații despre noile smartphone-uri, precum și prețurile posibile.

Moto G6 se pare că va folosi un ecran cu raport 18:9, deci avem șanse să vedem un dispozitiv cu margini extrem de subțiri. Display-ul va avea o diagonală de 5.93 inch, cu rezoluție Full HD+, iar chipset-ul folosit va fi un Snapdragon 450. Vor exista două versiuni de Moto G6, cu 3 și 4 GB de memorie RAM și 32, respectiv 64 GB spațiu de stocare. Pe spate va fi senzorul de amprentă și un ansamblu de două camere, de 12 și 5 Megapixeli, iar deasupra ecranului va trona un senzor de 16 Megapixeli. Bateria va avea o capacitate de 3000 mAh, iar prețul de pornire vehiculat momentan este de aproximativ 230 de dolari.

Moto G6 Plus va aduce aparent același ecran 18:9 de 5.93 inch, cu aceeași rezoluție Full HD+. Procesorul va fi unul din gama mid-range, cel mai probabil un Snapdragon 630. Se vorbește despre versiuni cu 3, 4 sau chiar 6 GB de RAM, în timp ce memoria internă va fi de 32 sau 64 de GB, în funcție de versiune. Pe partea foto-video se pare că se va baza pe același ansamblu cu doi senzori pe spate și unul frontal ca și Moto G6. Diferențe vor la acumulator, care va urca până la 3200 mAh și la poziționarea senzorului de amprentă, care va migra pe partea din față. Prețul pentru Moto G6 Plus se va situa în jurul valorii de 260 de dolari.

Moto G6 Play va reprezenta versiunea entry level și va afișa informațiile pe un ecran cu aspect clasic 16:9 și diagonală de 5.7 inch. Procesorul va fi un Snapdragon 430, memoria RAM de 2 sau 3 GB, cu 16 ori 32 GB spațiu de stocare. Autonomia va fi cu siguranță peste medie grație acumulatorului de 4000 mAh, în timp ce prețul se pare că va fi de circa 185 de dolari.

Cei mai atenți la detalii vor remarca faptul că am atribuit acestui material tag-ul ”Bursa zvonurilor” așa că toate informațiile prezentate, deși foarte probabile, trebuie tratate cu o oarecare doză de scepticism.

Sursa: GizmoChina.com