Software

Presupun că toţi avem în această viaţă persoane pe care nu prea le suferim şi încercăm pe cât posibil să le evităm. La acelaşi lucru s-au gândit şi creatorii aplicaţiei Split, prima de acest gen, care te ajută să ocoleşti persoanele nedorite, pe care nu le suporţi, cărora le eşti dator etc.  Putem spune că aceasta este prima aplicaţie antisocială creată vreodată.

Split utilizează un radar şi informaţii de pe reţelele de socializare (în special Facebook) şi îţi arată dacă în drumul tău te poţi întâlni cu persoane pe care nu vrei să le vezi. De asemenea, aplicaţia îţi oferă posibilitatea să eviţi respectiva persoană prin stabilirea unui drum alternativ. Dacă există în viaţa voastră persoane pe care nu doriţi să le mai întâlniţi niciodată, Split vă oferă posiblitatea să selectaţi respectivele persoane şi ori de câte ori există şansa să daţi nas în nas cu acestea, veţi primi o alertă pe telefon pentru a vă schimba sau a vă întoarce din drum.

unnamed

O alta opţiune foarte interesantă a aplicaţiei Split este aceea că aceasta verifică evenimentele la care participaţi (doar cele create pe reţelele de socializare) şi în caz că o persoană antipatică confirmă participarea la unul din acele evenimente, Split vă anunţă şi aveţi astfel posiblitatea să amânaţi participarea la respectivul eveniment.

Aplicaţia antisocială Split este disponibilă GRATUIT atât în Google Play, cât şi în App Store.

Split