Software

Revin astăzi cu un update al celor mai interesante jocuri gratuite existente la ora actuală în Google Play. Menţionez faptul că topul este subiectiv şi că secţiunea de comentarii vă aşteaptă cu topuri personale astfel încât cititorii gadget.ro să poată alege şi alte jocuri pe lângă cele propuse de mine. Majoritatea acestor jocuri le puteţi găsi şi pe sistemele de operare iOS şi Windows Phone sub diverse variante.

Locul 5:  Zombie Tsunami

Zombi Tsunami nu este un joc foarte complex, iar pe alocuri devine plictisitor (nu există misiuni care să te pună la încercare). Tot ceea ce trebuie să faci este să reuşeşti transformarea a cât mai multor oameni în zombi şi să parcurgi o distanţă cât mai mare cu aceştia (în timpul jocului există numeroase capcane care îţi omoare zombii ). Jocul este destul de interactiv pentru cei mici.

zombie tsunami

Locul 4: Rivals at War: Firefight

Rivals at War este un shooter destul de interesant în care îţi este permisă crearea propriei echipe din soldaţi bine pregătiţi (Commander, Medic, Radioman, Breacher, SAW Gunner şi Sniper), alegerea tacticii de luptă şi apoi lupta propriu-zisă ce poate avea loc sub forma a 7 scenarii diferite. Jocul are o grafică bunicică şi te poate prinde foarte repede.

Rivals at war

Locul 3: Angry Birds GO!

Presupun că majoritatea dintre voi aţi jucat sau aţi auzit de acest joc cu faimoasele păsări al celor de la Rovio, dar dacă încă nu l-aţi încercat, nu ştiţi ce a-ţi pierdut. Este un joc de curse de maşini foarte atractiv, care nu plictiseşte şi care te provoacă de la cursă la cursă să indeplineşti misiunile pentru a opţine banii necesari upgrade-urilor maşinilor. Vi-l recomand cu mare căldură.

Angry Birds GO

Locul 2: 2048

V-am mai scris în urmă cu ceva timp despre acest joculeţ tip puzzle şi revin către voi cu rugămintea să îl încercaţi deoarece este excepţional gândit. 2048 este un joc logic, ce îţi pune mintea la contribuţie şi care de multe ori te ajută să te eliberezi timp de 10 minute de stresul cotidian.

2048

Locul 1: Royal Revolt 2

Royal Revolt 2 este un joc RPG cu peste 2 milioane de jucători în întreaga lume care o dată înţeles, te acaparează complet. Jocul este excelent creat şi îţi oferă numeroase posiblităţi de alegere a strategiei. Îţi poţi consolida defensiva pentru a rezista atacurilor altor jucatori sau îţi pot face o armată puternică astfel încât să reuşeşti jefuirea a cât mai multor castele (există de asemenea şi varianta de mijloc, câte puţin din fiecare). Jocul îţi permite să faci update-ul unităţilor de luptă, poţiunilor magice, clădirilor cu rol defensiv şi chiar al tronului imperiului. Toate aceste update-uri te fac mai puternic şi mai greu de învins.

Royal Revolt 2

Vă aştept cu comentarii privind TOP 5-ul vostru.