Diverse

eMAG și Raiffeisen Bank au lansat un card co-branded de cumpărături Mastercard. Știu că eMAG își dorește să fac acest pas de ceva vreme și uite că în cele din urmă au ales ca partener o bancă cu tradiție pe plan autohton. 

Care sunt beneficiile cardului de cumpărături eMAG?

  • puncte de loialitate de până la 10% pentru cumpărăturile făcute din oferta eMAG, dar și din eMAG Marketplace. Aceste puncte pot fi folosite pentru achiziții ulterioare;
  • clienții ce folosesc cardul de cumpărături eMAG pot face achiziții de până la 30.000 de lei, sume pe care le pot plăti în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă. Pot opta pentru plata integrală + 56 de zile fără dobândă;
  • toate produsele din gama Samsung pot fi achiziționate în 24 de rate fără dobândă.

Declarații oficiale:

Prin lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, ne dorim să le oferim clienților eMAG beneficii pentru achizițiile curente, o soluție facilă pentru finanțarea cumpărăturilor, dar în același timp, să le și recompensăm fidelitatea. Astfel, clienții eMAG pot beneficia de un număr extins de rate fără dobândă și pot acumula puncte de loialitate pentru achizițiile din eMAG, pe care le pot utiliza direct din contul de client eMAG”, a declarat Mircea Balica, Payments Platforms Manager eMAG.

Cardul de cumpărături co-branded pe care îl lansăm astăzi cu eMAG este un proiect important în strategia băncii, care ține cont de nevoile clienților și experiențele pe care putem să le oferim. Prin acest produs, răsplătim experiența de cumpărare prin beneficii extinse și puncte de loialitate” a spus Gabriel Chenescu, Manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

Ne bucurăm să putem contribui la implementarea acestui proiect alături de doi parteneri de încredere. Această inițiativă se înscrie perfect în perimetrul eforturilor Mastercard de a utiliza tehnologia pentru a face din plățile sigure, simple și inteligente o realitate cotidiană pentru consumatorii români”, a afirmat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.