Tablete

Trebuie să punctez de la bun început că este o tabletă ce se adresează dezvoltatorilor de aplicații și costă o căruță de bani. Asta ca să mă exprim într-un termen mai plastic.

Tableta Google Project Tango are un display de 7 inch, rezoluție necunoscută, procesor  NVIDIA Tegra K1, 4 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, cameră cu motion tracking, conectivitate de date la viteze 4G / LTE, senzor de adâncime integrat.

Preț – 1024 dolari. Nu este o tabletă pe care o veți găsi pe rafturile magazinelor. Scopul său este să scaneze obiecte și spații 3D în mișcare și să genereze o hartă virtuală, de aici și nevoia de extra-putere de procesare.

Face parte dintr-un kit de development, iar dacă ai un cont de developer și interesul în a cumpăra una dintre cele mai speciale tablete Android s-ar putea ca tableta gândită pentru Project Tango să fie perfectă.

Despre Project Tango:

Sursa: Google.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.