Tablete

Pe 7 februarie OnePlus va organiza un eveniment de lansare produse, iar una dintre atracţiile principale va fi prima tabletă a companiei, OnePlus Pad.

OnePlus a lansat şi primul teaser al device-ului, iar cei de la mysmartprice.com l-au completat cu o serie de randări detaliate:

Din aceste imagini se observă un singur senzor foto pe spate poziţionat cumva atipic (de obicei la tablete camera foto este aşezată într-un colţ), marginile par destul de subţiri, iar grosimea redusă.

La nivel de specificaţii se vehiculează următoarele:

  • display OLED de 11.6 inci cu rezoluţie FullHD+;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 865 de tip octa-core cu Adreno 650 GPU;
  • minim 6 GB RAM şi minim 128 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto de 13 Megapixeli;
  • baterie de 10.900 mAh cu încărcare rapidă la 45W.

Personal îmi pare că procesorul este destul de vechi, tocmai de aceea nu sunt atât de convins că acesta va fi alegerea finală a celor de la OnePlus.

Chiar dacă mai sunt zile bune până la prezentarea oficială, sunt sigur că producătorul chinez va publica mai multe teasere în perioada imediat următoarele, unele ce vor clarifica multe aspecte.

Categorii: oneplus
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.