Tablete

Pe 7 februarie, adică peste doar 3 zile, OnePlus va organiza un eveniment de lansare pentru mai multe device-uri. Unul dintre acestea va fi şi OnePlus Pad, prima tabletă din istoria producătorului chinez.

OnePlus Pad se anunţă un device upper mid-range interesant, specificaţiile vehiculate până în prezent confirmând această idee:

  • display OLED de 11.6 inci cu rezoluţie 2.8K, rată de refresh la 144Hz, HDR10+, Dolby Vision;
  • procesor MediaTek Dimensity 9000 de tip octa-core cu Arm Mali-G710 MC10 GPU;
  • minim 6 GB RAM şi minim 128 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto de 13 Megapixeli;
  • baterie de 8.640 mAh cu încărcare rapidă la 67W.

Pentru a o face şi mai atractivă, OnePlus a confirmat oficial prin intermediul unui teaser că OnePlus Pad va veni cu stylus şi tastatură magnetică în pachetul standard. De obicei aceste accesorii se vând separat pentru sume frumuşele, însă OnePlus a decis că ar atrage mai multe priviri oferind întreg pachetul şi nu cred că au luat deloc o decizie greşită.

Nici specificaţiile de mai sus nu sunt încă certe şi nici preţul. Acesta din urmă va înclina balanţa decisiv în a transforma OnePlus Pad într-o tabletă ce merită achiziţionată sau nu.

La final vă las şi vestea bună, tableta va fi disponibilă oficial şi în Europa / România după lansare, alături de smartphone-ul OnePlus 11 5G şi căştile OnePlus Buds Pro 2.

Sursa: gizmochina.com, sursa foto