Android

Înainte de apariţia jocurilor pentru tablete, smartphone-uri, console etc. a fost Tamagotchi. La începutul anilor 90’, Tamagotchi era „jucăria” care a creat isterie în rândul tinerilor din toată lumea. În România, Tamagotchi a ajuns mai târziu, însă efectul a fost acelaşi: isterie. Micul joculeţ creat de Bandai, în care trebuia să hrăneşti, să speli, să creşti micuţul animal virtual a prins extraordinar de mult la tineri pentru că le oferea puţină responsabilitate: dacă nu hrăneai la timp animalul, acesta murea, iar dacă îl hrăneai, acesta creştea frumos şi sănătos.

Dar timpul a trecut, device-urile s-au dezvoltat şi au apărut alte jocuri care au preluat în timp locul deţinut de Tamagotchi. Totuşi, cei care l-au creat pentru prima dată, compania Bandai, s-a gândit că nostalgia de altă dată ar putea prinde la public şi au recreat faimosul joc pentru platforma Android. Tamagotchi modern este mult mai interactiv, oferă culoare animăluţului şi desigur un număr mult mai mare de pixeli.

Pentru nostalgici şi nu numai, Tamagotchi poate fi descărcat gratuit din Google Play. Jocul ocupă doar 15 MB şi necesită cel puţin Android 2.3 Gingerbread pentru a-l putea instala. O altă variantă pentru Tamagotchi, un joc care e deja hit printre tinerele din toată lumea este Pou.

unnamed unnamed1 unnamed2 unnamed3 unnamed4 unnamed5 unnamed6 unnamed7