Retelistica

Telekom a organizat în cursul zilei de astăzi un eveniment în cadrul căruia a prezentat noua ofertă comercială de primăvară.

Oferta cea mai intersantă pare a fi abonamentul Mobil 6 (nelimitat minute şi SMS + nelimitat internet 4G + 100 minute internaţionale în Zona 1 & Zona SEE), cel ce primeşte o reducere de 50% în primele 12 luni. Abonaţii vor plăti astfel 3 euro / lună în primul an, urmând ca ulterior preţul abonamentului să fie cel standard de 6 euro / lună.

Important de menţionat este că internetul nelimitat 4G foloseşte o lățime de bandă de 1.5 Mbps care asigură o rezoluție de maxim 480p pentru conținutul video streaming, iar pentru a beneficia de oferta Mobil 6 trebuie ca utilizatorul să aibă şi un serviciu fix Telekom, iar noul contract să fie semnat pentru o perioadă minimă de 24 luni.

Cei ce se vor porta în reţeaua Telekom vor putea cumpăra telefoane în rate, fără dobândă şi fără avans. De exemplu, una dintre variante pentru Mobil 6 este Huawei Y6s, smartphone ce poate fi achiziţionat pentru doar 4 euro / lună pentru o perioadă de 24 luni. Întreaga ofertă de telefoane o găsiţi aici.

Tot în cadrul evenimentului de astăzi am aflat că Telekom pune mare accent pe portare şi a reuşit să “porteze” imaginea Vodafone de acum câţiva ani, Ghiţă Ciobanul. Iată cele trei spoturi ce îl au în prim plan pe Ghiţă Ciobanul:

Telekom a mai anunţat că are în plan să extindă parteneriatele cu diverşi retaileri din România. După Mega Image şi Carrefour, în viitor vom putea cumpăra cartele Telekom din Profi (din martie) şi (posibil) din Lidl şi Kaufland.

Sursa: profit.ro

Categorii: telekom

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.