Diverse

După LG şi Ericsson, începutul de săptămână ne aduce alte trei companii ce au anunţat că se retrag de la MWC Barcelona 2020: Sony, Amazon şi NVIDIA.

Sony a anunţat prin intermediul unei postări pe site-ul oficial că pentru siguranţa fanilor, partenerilor şi a angajaţilor, a decis să se retragă de la MWC Barcelona 2020. Compania japoneză va ţine pe 24 februarie o conferinţă online ce va fi transmisă pe canalul Xperia YouTube.

Amazon nu a făcut un anunţ oficial, însă un reprezentant al companiei a declarat pentru TechCrunch că în contextul în care riscurile legate de coronavirus au tot crescut în ultima perioadă, s-a luat decizia de a retrage compania de la târgul catalan.

Pe aceeaşi lungime de undă au fost şi cei de la NVIDIA. Pentru siguranţa colegilor, partenerilor şi a clienţilor, NVIDIA a luat decizia de a spune pas MWC Barcelona 2020.

Evenimentul din capitala Cataluniei va avea loc anul acesta în perioada 24 – 27 februarie, iar organizatorii au anunţat măsuri sporite de protecţie pentru participanţi. Cei cu paşaport chinez vor avea voie să participe la eveniment doar dacă vor putea dovedi că sunt plecaţi din China de mai bine de 14 zile, iar produsele expuse vor fi dezinfectate după fiecare utilizare. De asemenea, organizatorii recomandă participanţilor să evite contactul fizic de orice fel.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.