Retelistica

Telekom a anunţat lansarea în România a ofertei promoţionale “2 smartphone-uri la preţ de 1”. Titlul atrage cu siguranţă, însă opţiunile de telefoane sunt destul de limitate.

Mecanismul campaniei este simplu: abonaţii care optează pentru două abonamente cu beneficii nelimitate vor putea cumpăra două smartphone-uri identice la preţ de unul. Oferta este valabilă la portare de la abonament şi o activare nouă sau la o reînnoire de abonament şi o activare noua sau portare.

Din păcate nu puteţi alege ce vreţi voi, ci doar dintr-o listă scurtă predefinită:

  • 2 x Nelimitat XL ce costă 13 euro / lună / abonament (nelimitat minute naţionale, nelimitat SMS-uri naţionale, 450 minute internaţionale în Zona 1 şi Zona SEE, internet pe mobil nelimitat la viteze 4G şi o lăţime de bandă de 1.5 Mbps, trafic de date în roaming – 4 GB) cu telefoanele: 2 x Huawei Nova 8i la preţul de 179 euro şi 2 x Xiaomi Redmi Note 10 Pro la preţul de 120 euro;

  • 2 x Nelimitat 2XL ce costă 15 euro / lună / abonament (nelimitat minute naţionale, nelimitat SMS-uri naţionale, 500 minute internaţionale în Zona 1 şi Zona SEE, internet pe mobil nelimitat la viteze 4G şi o lăţime de bandă de 1.5 Mbps, trafic de date în roaming – 3 GB) cu telefoanele: 2 x Samsung Galaxy A52s 5G la preţul de 184 euro şi 2 x Oppo Reno5 Lite la preţul de 126 euro.

Oferta promoţională este valabilă până pe 31 martie şi se aplică doar abonamentelor încheiate pe 24 de luni.

Categorii: telekom
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.