Diverse

Iniţial am zis să trec cu vedere acest comunicat, însă cred totuşi că este de promovat o astfel de investiţie şi în oraşele mai mici de provincie precum Brăila, oraşul meu de baştină.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Telekom România anunţă deschiderea la Brăila a unui centru de servicii externalizate de tip call center dedicat companiilor ce preferă să se bazeze pe un furnizor profesionist în oferirea acestor tipuri de servicii.

Noul sediu este al şaselea centru în care Telekom Romania furnizează servicii de tip call center externalizate, iar la Brăila se vor oferi clienţilor servicii de contact center, ce includ vânzări și telemarketing, servicii de back office, customer service şi retenţie clienţi.

„Serviciile de call center sunt esențiale pentru companiile care au nevoie să ofere suport de orice fel clienților lor. Telekom furnizează clienţilor care aleg să-şi externalizeze aceste servicii o soluţie completă şi perfect adaptabilă nevoilor specifice ale fiecărei companii. Externalizarea acestor servicii oferă companiilor o serie de avantaje precum optimizarea costurilor, evitarea investiției în echipamente, parteneriatul cu un furnizor cu expertiză în domeniu, disponibilitate imediată şi flexibilitate operaţională. Brăila, ca şi celelalte oraşe în care desfăşurăm astfel de activităţi, este un centru universitar cu tradiţie, care ne-a permis să recrutăm forţa de muncă de care avem nevoie, cu un nivel de educaţie superior. Din acest punct de vedere am considerat Brăila ca fiind un oraş cu potenţial, dincolo de nevoile de început”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom România.

Portofoliul de clienți de servicii externalizate de call center ai Telekom Romania include companii din cele mai diverse industrii, banking, energie, aviaţie, retail din ţară sau din străinătate.

Categorii: telekom

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.