Retelistica

Vă scriam la începutul acestei luni că Telekom România a început o reorganizare temeinică şi că va concedia sute de angajaţi, atât manageri, cât şi de execuţie. La momentul respectiv nu se ştiau mai multe detalii, însă în urma discuţiilor avute cu organizaţiile sindicale s-a luat decizia ca 33% din cele 600 de poziţii de management existente în cadrul grupului să fie desfiinţate. Adică 1 din 3 manageri pleacă acasă.

Interesant este că nici restul managerilor nu stau liniştiţi. Directorul de HR al Telekom România, Carmen Dumitrache, a declarat că pentru restul poziţiilor se va susţine o evaluare pentru a demonstra că respectiva persoană îşi merită poziţia. Evaluarea va ţine cont de performanţa managerului (10%), rezultatele unor teste de diagnoză (30%) şi un interviu legat de competenţele persoanei (60%).

Se pare că cele mai multe poziţii de manager vor fi desfiinţate din compania de telefonie fixă, fostul Romtelecom. Doar de aici vor dispărea 156 de funcţii de management, restul până la 200 vor fi din compania de telefonie mobilă.

Săptămâna viitoare vom afla şi câţi oameni de execuţie vor fi concediaţi. Revenim cu detalii.

Sursa: zf.ro

Categorii: telekom

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.