Retelistica

Telekom România a anunţat o nouă ofertă de abonamente pentru clienţii rezidenţiali, iar mare noutate inclusă în noile pachete este reprezentată de planul tarifar Mobil 5, adică primul abonament fără perioadă minima contractuală.

Noul abonament este disponibil la un preţ de 5 euro / lună pentru clienţii care vor opta şi pentru serviciile fixe Telekom şi de la 7 euro / lună pentru pentru cei care vor doar servicii mobile. În cazul încetării contractului unilateral, utilizatorii nu vor fi obligaţi să plătească despăgubiri sau taxe de reziliere.

Abonamentul Mobil 5 include:

  • nelimitat minute naţionale;
  • 500 SMS-uri naţionale;
  • nelimitat internet 4G.

„România este o piaţă foarte competitivă, cu un mod de creştere foarte dinamic; în acest cadru, competitivitatea se bazează pe o gândire inovatoare, ascultarea şi cunoaşterea clienţilor şi a echipei şi, nu în ultimul rând, urmărirea continuă a evoluţiei tendinţelor globale. Pornind de la această abordare, Telekom devine principalul arhitect al pieţei de telecomunicaţii din România, prin intermediul ofertelor sale comerciale îndrăzneţe şi inovatoare. Noua ofertă Telekom lansată astăzi subliniază încă o dată angajamentul faţă de viziunea #NETLIBERARE, care înseamnă să le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc – oferte simple şi atractive, cu mai puţine restricţii.

Abonamentul fără perioadă minimă contractuală demonstrează că suntem încrezători în calitatea reţelei noastre şi în competitivitatea ofertelor noastre. Venim astăzi în întâmpinarea nevoilor clienţilor pe piaţa mobilă oferindu-le mai  multă flexibilitate şi diminuând sentimentul de rigiditate şi lipsă de libertate, care au reprezentat până acum norme ale segmentului postpaid”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Abonamentul Mobil 5 este disponibil exclusiv online pe telekom.ro.

Categorii: telekom

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.