Retelistica

Săptămâna trecută aflam prin intermediul unui articol surprizăTelekom România Mobile a primit o ofertă de achiziţie de la Adrian Tomşa, proprietarul Clever Media Network (CMN). La momentul respectiv informaţia era confirmată de sursele zf.ro şi iată că la câteva zile distanţă discuţiile se confirmă la nivel oficial.

Telekom România Mobile a confirmat în cursul zilei de astăzi că se află în negocieri avansate de vânzare a companiei către Adrian Tomşa.

„Am anunţat astăzi intern aspecte relevante privind interesul unor investitori referitor la o potenţială achiziţie a Telekom România Mobile (“TKRM”).” au transmis reprezentaţii companiei pentru zf.ro.

Se pare că între grupul OTE şi Quantum Projects Group (companie controlată de Adrian Tomşa) a fost semnat un Memorandum de Înţelegere, unul ce va facilita finalizarea negocierilor dintre cele două părţi. În paralel, investitorul român a solicitat şi aprobarea din partea autorităţilor competente.

Pentru cei care nu ştiu, grupul Clever controlat de Adrian Tomşa deţine în ţara noastră 11 canale de televiziune (Profit News, Prima TV, Prima Sport 1, 2 și 3, Prima News, Prima Comedy, Agro TV, Medika TV, Cinemaraton și Cinemaest), 7 site-uri (profit.ro, primatv.ro, primanews.ro, primasport.ro, agro-tv.ro, lookmedica.ro, servuscluj.ro) și platforma de streaming PrimaPlay.