Retelistica

Telekom Romania Mobile anunţă lansarea serviciului de Buy-Back pentru telefoane, unul exclusiv online. Dacă vrei să scapi de vechiul telefon şi nu vrei să îl vinzi pe platforme gen OLX, iată că acum ai o nouă alternativă.

Evaluarea se face rapid, nu durează nici 2-3 minute, iar în locul vechiului telefon primeşti un voucher ce poate fi folosit ulterior pentru achiziţionarea online a unui alt device cu abonament Telekom.

Ce trebuie să faci pentru a te folosi de acest serviciu ?

  • intri pe telekom.ro/buy-back şi îţi evaluezi telefonul;
  • accepţi oferta primită;
  • Telekom trimite curierul după telefonul tău pentru a fi evaluat fizic;
  • dacă totul este în regulă, Telekom îţi trimite voucherul pe mail;
  • după primirea voucherului, ai la dispoziţie 90 de zile să îl foloseşti pentru achiziţia unui nou smartphone cu abonament Telekom pe magazinul online al operatorului (voucherul poate fi folosit la portare sau la achiziția unui abonament nou, la migrarea de la cartelă la abonament sau la reînnoirea abonamentului).

“Serviciul Buy-Back redefinește modul în care valorificăm în mod responsabil telefoanele vechi, oferind un voucher pentru achiziția unui nou terminal, contribuind în același timp la protejarea mediului înconjurător și la reducerea deșeurilor electronice. Telekom Romania Mobile este singurul operator din România care oferă acest serviciu exclusiv online, asigurând astfel o experiență integrată pe întregul proces, economisind timp și resurse importante pentru utilizatorii noștri.” a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.

Mi-am evaluat şi eu OnePlus-ul meu şi am primit pe el 857 lei. Cam puţin aş zice, pe OLX aş obţine cel puţin 1100 – 1200 lei.