Portofoliul Samsung de televizoare de lifestyle era format până de curând din The Frame (televizor sub formă de tablou, The Serif (televizor ce amintește de o operă de artă), The Premiere (videoproiector), iar acum s-au adăugat The Terrace și  The Sero.

1. Samsung The Terrace;

Este un televizor de outdoor cu rezoluție 4K. Are certificare IP55 legat de contactul cu apa și praful, rezistent la intemperii, umiditate și căldură. A fost optimizat spre a funcționa în spațiile cu multă lumină, chiar și sub acțiunea razelor de soare.

Ecranul este de 55 inci, 65 inci sau 75 inci, panelurile sunt de tip QLED cu rezoluție 3840 x 2160 pixeli, procesor Quantum 4K, certificare HDR10+ și HLG, Micro Dimming, putere a sunetului de 20W RMS pe 2 canale, rulează Tizen OS și primește comenzi vocale prin Alexa și asistentul Google, clasa de eficiență energetică G și cel de 55 inci cântărește 29.3 kg fără stand.

Prețurile pornesc de la 15499 lei. Mai multe detalii pe pagina dedicată.

2. Samsung The Sero;

Este un televizor cu ecran rotativ ce se conectează cu smartphone-ul prin funcția tap view (Atingere a smartphone-ului de rama lui The Sero), a fost optimizat pentru social media (indiferent că discutăm de landscape sau portrait mode), folosește un panel QLED.

Ecranul este de 43 inci, rezoluția afișată ajunge la 3840×2160 pixeli, procesor Quantum 4K, certificare HDR10+ și HLG, Micro Dimming, 60W RMS pentru sunetul emis pe 4.1 canale, rulează Tizen OS și suport pentru cameră foto 360 grade, Wi-Fi ac, 3 x HDMI, eARC, bluetooth 4.2, clasă de eficiență energetică G și cântărește 33.3 kg cu stand.

Prețurile pornesc de la 6199 lei. Mai multe detalii pe website-ul dedicat.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.