Tenda este un producător de echipamente de rețelistică din China. Au o prezență puternică și pe piața românească, ies în evidență de multe ori prin raportul preț / specificații destul de atractiv.

Au încheiat un parteneriat pe partea de distribuție cu ALEF Distribution RO ce face parte din grupul ALEF Nula (fac distribuție din 1994 și sunt prezenți în Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Slovenia).

Printre brandurile aflate în portofoliul ALEF Distribution RO se află ANKER, ASUS, Bachmann, Bitdefender, Brother, Cisco, Kaspersky, Fujitsu, Intel (AX), Microsoft, Kingmax, Kingston, ZyXEL etc.

Declarații oficiale:

ALEF Distribution RO este un partener puternic, parte a unui grup regional cu numeroase brand-uri de top în portofoliu și ne propunem să aducem, împreună cu acesta, mai aproape de clienții noștri produsele Tenda care acoperă soluții end-to-end de infrastructură IT&C, ideale pentru necesitățile tehnologice atât ale partenerilor din zona de business, cât și a utilizatorilor casnici.” – a declarat Yason Si, Regional Manager TENDA Balkans. “ALEF acordă o atenție specială zonei de servicii și soluții profesionale, dispunând de o echipa puternică, cu experiență care, împreună cu echipa Tenda, va putea asigura o mai bună distribuție și promovare a produselor Tenda în România.”

Noul parteneriat cu Tenda ne ajută să completăm gama de produse pentru rețea oferită clienților noștri cu produse premium și de înaltă calitate, atât pentru zona de business, cât și pentru cea de consumer. Suntem încrezători că vom reuși să construim împreună o relație de lungă durată, o colaborare în care experiența noastră în domeniul distribuției de soluții și servicii IT&C, combinată cu portofoliul de produse cu raport performanță/calitate foarte bun oferite de Tenda să aducă o reală valoare adăugată pentru partenerii noștri.” – a declarat Gabriel Ciucu, Managing Director, ALEF Distribution RO.

Folosiți un echipament de rețelistă de la Tenda?

La casă folosesc un sistem cu 2 x router mesh Tenda MW5S – 6 unități ce oferă acoperire destul de bună în întreaga locuință, dar și în spațiile exterioare.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.