Pick-up-ul electric al Tesla a fost prezentat în 2019 și debutul comercial era anunțat pentru 2021. În cele din urmă, Elon Musk a precizat că precomenzile la Cybertruck vor fi livrate de anul viitor.

A avut loc o petrecere de deschidere pentru fabrica Tesla din Texas, iar Elon Musk a precizat că aici va fi produs Tesla Cybertruck și primele unități vor ieși pe porțile Giga Factory din 2023. A și adus vehiculul în stadiu final.

Nu sunt prea multe noutăți la nivel vizual, cu excepția mânerelor pentru uși ce au dispărut complet. Mașina va ști că ești acolo și va deschide ușile în concordanță.

Alte detalii din articolul Engadget:

  • noua fabrică Tesla din Texas va fi cea mai mare din SUA ca volum de producție;
  • Tesla Semi EV debutează în 2023, alături de Tesla Cybertruck (dacă promisiunile lui Elon sunt și onorate, așa și Cybertruck a fost anunțat pentru 2021, amânat pentru 2022 și în cele din urmă debutează din 2023).

Tesla Cybertruck este rivalul lui Rivian R1T ce deja a început a fi livrat în SUA. Prețurile pick-up-ului Tesla vor porni de la 39.900 dolari, are autonomie de până la 800 kilometri și dispune de până la trei motoare (0 – 96 km/h în 2.9 secunde) + tracțiune integrală.

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.