Software

Fenomenul global TikTok se pregăteşte să intre în 2023 cu ceva probleme la nivel de imagine. Camera Reprezentanţilor din Statele Unite ale Americii a decis să interzică aplicaţia TikTok la nivel guvernamental, COA (Committee of House Administration) informându-şi deja personalul că aplicaţia a fost interzisă pe toate device-urile folosite în timpul programului de lucru.

Veştile proaste continuă pentru oficialii TikTok, deoarece în prezent se lucrează la un proiect de lege care va solicita interzicerea totală a aplicaţiei pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Situaţia TikTok la nivel global pare a se şubrezi, mai ales după scandalul din acest sfârşit de an, cel în care Forbes a acuzat TikTok de spionaj, acuzaţii recunoscute de compania chineză (chiar dacă ulterior a transmis că angajaţii vinovaţi au fost concediaţi, situaţia în sine a creat un precedent periculos).

Dacă Statele Unite ale Americii va decide interzicerea completă a aplicaţiei TikTok pentru toţi utilizatorii, nu vom asista la o premieră. Dacă vă aduceţi aminte, în 2020 India a interzis TikTok după un incident militar avut loc la graniţa cu China.

Sursa: gizmochina.com