Smartphone

iPhone SE 2020 este cel mai controversat smartphone din 2020, cel despre care s-a scris şi se va mai scrie mult timp de acum înainte. Noul device Apple este unul al contrastelor, cu părţi excelente (hardware, dimensiuni, suport software, preţ), dar şi cu aspecte dezamăgitoare (design, autonomie).

Tim Cook este încrezător în succesul acestui model, iar cererea pentru iPhone SE 2020 pare a confirma acest lucru. Într-o discuţie purtată săptămana aceasta cu investitorii, Tim Cook a oferit acestora câteva puncte de vedere ce transmiteau o doză foarte mare de optimism:

  • se aşteaptă ca foarte mulţi utilizatori Android să treacă pe iOS;
  • este o ofertă incredibilă;
  • iPhone SE 2020 este motorul telefoanelor Apple într-un pachet accesibil;
  • este mai rapid față de cele mai rapide telefoane cu Android;
  • răspunsul din partea clienţilor este unul puternic.

Toată lumea este de acord că iPhone SE 2020 este un smartphone puternic, însă ce ne facem cu restul neajunsurilor ? Nu vorbim de un port mai vechi sau mai puţin spaţiu de stocare, vorbim de aspecte importante precum autonomia. Primele teste arată că este una dintre cele mai slabe autonomii de pe un telefon inteligent de la care ai un minim de aşteptări.

Sursa: bgr.com

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.