Am selectat 5 oferte interesante din portofoliul eMAG. Veți descoperi produse ce se potrivesc cu luna ce tocmai a început. August este asociat cu perioada concediilor etc.

În listă veți descoperi un controller pentru consolă și PC, SSD extern cu dimensiuni compacte, boxă LG cu tehnologie Meridian și autonomie mare etc.

1. Controller alb pentru Xbox, PC și Android;

Folosesc două controller precum cel din imagine, dar pe negru. Primul l-am cumpărat în urmă cu câțiva ani de zile și a rezistat proba timpului. Modelul nou l-am achiziționat anul ăsta și nu l-am folosit așa intensiv, dar nu sunt cine știe ce schimbări. Una dintre cele mai importante este trecerea de la microUSB la USB Type-C.

Cred că voi cumpăra unul și pe alb, îmi place cum aratpă în această culoare. Sunt câteva jocuri la care încerc să fiu mai bun (FIFA 21, Mortal Kombat, Formula 1, Forza Horizon 4).

2. SSD extern SanDisk de 480 GB pe USB Type-C 3.2:

 

Perioada concediilor și vacanțelor de vară = multe poze, iar un SSD extern pe USB Type-C precum SanDisk-ul din link mi se pare recomandat. Are și ceva caracteristici rugged, nu ocupă cine știe ce spațiu în rucsac (îl poți strecura și în buzunar), îl poți conecta și cu telefonul etc.

3. Boxă portabilă LG Xboom Go PL7;

Iese în evidență prin autonomia mare – 24 ore. Din punctul ăsta de vedere mi se pare perfectă spre a fi luată la munte, pe plajă (când mergi într-un spațiu retras și nu deranjezi pe ceilalți), la grătar etc.

Are rezistență la apă, lumini LED, control vocal, indicator pentru baterie etc.

4. Cameră DVR Xiaomi 70mai A500S + Xiaomi 70mai RC06;

Folosesc o cameră DVR Xiaomi de peste 5 ani de zile și mă gândesc să fac upgrade spre modelul din link. În primul rând pentru că tehnologia a avansat și mi-aș dori un plus de calitate în ce privește materialele video trase pe timp de noapte, are o sumă de tehnologii mai mult sau mai puțin utile + are și o cameră adițională pentru monitorizarea evenimentelor din partea spate a autovehicului.

Facem drumuri lungi până la munte, mare etc și nu strică ca în cazul nefericit al unui eveniment să avem o dovadă a ceea ce s-a întâmplat, mai ales că tupeul unora în situații de genul mi se pare nemărginit. Îi reduci rapid la tăcere.

5. Set cu 2 x Stație radio portabilă walkie talkie Motorola;

Mi se pare excelente în drumețiile pe munte, în zonele în care semnalul de la telefonul mobil nu este etc. Totuși, nu aș avea curajul să mă aventurez prin pădurile noastre de la munte, la cum se prezintă situația curentă cu urși ce coboară pe Transfăgărășan de zici că sunt autohtoni în zi de weekend la mall…

Bonus: Cel mai rezistent smartphone Android (cel puțin raportat la dimensiunile sale).

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.