În lista de astăzi veți găsi un smartwatch Samsung la un preț atractiv, un SSD Kingston de 1 TB, cea mai bună cameră video de acțiune / sport cu baterie reîncărcabilă etc.

1. Televizor Sony de 189 cm – generație 2021;

Este un smart TV în generație 2021 ce îl găsiți în diverse diagonale: 108 cm, 125.7 cm, 138.8 cm, 163.9 cm și 189.3 cm. De partea sa sunt ecranul mare, Google TV + faptul că discutăm despre un smart TV Sony. Ecranul suportă standardele Dolby Vision, HLG și HDR10, sunetul are certificare Dolby Atmos (20W RMS), face parte din clasa G pe partea de consum de energie electrică.

2. Aspirator vertical Rowenta cu funcție de mop;

Mi se pare că are un design inteligent și îl poți strecura mai ușor pe sub obiectele de mobilier. O altă funcție pentru care-l recomand – mop, mai ales că avem un aspirator vertical cu preț de aprox. 1000 lei. Bineînțeles, se pretează la o sumedenie de scenarii de utilizare, prin casă, maină etc. Autonomia oferită de acumulator este de 35 minute. Cine l-a cumpărat în urmă cu câteva luni s-ar putea să-l fi prins în jurul a 900 lei.

3. SSD Kingston de 1 TB;

Nu ai nicio scuză în a nu trece pe un SSD de capacitate mare. Vitezele oferite de Kingston A2000 urcă până la 2200 MB/s la citire și 2000 MB/s la scriere.

4. Cameră video GoPro Hero10 cu baterie reîncărcabilă;

Cea mai bună cameră video de acțiune vine acum într-un combo cu o baterie suplimentară. Toate detaliile despre noua generație le-ați descoperit într-un articol dedicat.

5. Samsung Galaxy Watch Active;

Îl prindeți la aprox. 630 lei cu reducerea de 10%.

Mi se pare o alegere bună pentru cei ce folosesc un smartphone Samsung și nu numai. Mai ales dacă preferă un design minimalist și un ceas smart cu dimensiuni cu ceva mai compacte. Are un display AMOLED de 1.1 inci, procesor dual-core la 1.15 GHz, 768 MB RAM și 4 GB stocare, certificare 5ATM în ce privește rezistența la contactul cu apa, senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, barometru etc.

Bonus: Oferta zilei – prin codul Shop aveți o reducere de 20% la ceasuri, genți și accesorii bărbătești, dar și la îmbrăcăminte și încălțăminte bărbați. Codul este valabil doar astăzi.