Orange îl listează pe Apple Watch 7 la precomandă. Am găsit doar varianta de 45 mm, fără conectivitate de date.

Apple Watch 7 – 2289.71 lei;

Mă așteptam să găsesc o varietate de modele, așa cum a procedat eMAG când a deschis precomenzile pentru cel mai nou smartwatch Apple. Plus că discutăm despre un operator de telecomunicații ce în mod normal ar trebui să evidențieze varianta cu date mobile, mai ales că Orange oferă și eSIM etc.

Care sunt noutățile aduse de Apple Watch 7?

➡️ ecran mai mare în același corp al smartwatch-ului, au redus marginile la 1.7 mm – 40% sub Series 6 (totuși, nu am găsit dimensiunea exactă a display-ului de pe generația nou lansată). Apple spune că a crescut ecranul cu 20% față de Serie 6 – teoretic, ar fi 2.1 inci;

➡️ sticlă mai rezistentă la zgârieturi + certificare IP6X pe lângă WR50 în ce privește rezistența la contactul cu apa;

➡️ interfață actualizată, elemente de UI cu butoane mai mari și mai ușor de accesat, mai mult text în notificări + tastatură QWERTY pentru inputul de text, Apple QuickPath se folosește de machine learning spre a prezice ce dorești să scrii;

➡️ încărcare mai rapidă cu 33% prin charge-ul cu USB Type-C – de la 0 – 80% în 45 de minute. Autonomia a rămas neschimbată – până la 18 ore.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.