Unul dintre cele 5 oferte eMAG este legată de un smart TV pe diagonală cu adevărat mare, unul dintre cele mai mari televizoare din țara noastră în momentul de față pe segmentul consumer.

1. Aparat de aer condiționat cu 12000BTU, kit de instalare inclus și Wi-Fi 👈🖱️

🔺Telecomanda încorporează un senzor ce determină și transmite nivelul temperaturii din jurul ei către unitatea interioară

Mi se pare a fi o ofertă interesantă, mai ales că temperaturile ridicate deja și-au făcut simțită prezența de câteva zile. Este un aparat de aer condiționat cu mult feedback acumulat – 4.61 din 158 de review-uri. Kitul de instalare pe lungimea de 3 metri este inclus, are și Wi-Fi pentru control de la distanță, 12000BTU, inverter și alte tehnologii ce-l recomandă în această zonă de preț.

2. MacBook Air 13 cu Apple M3 👈🖱️

🔺A fost lansat în urmă cu câteva săptămâni și a ajuns și în țara noastră pe canal oficial

MacBook Air 13 cu Apple M1 este unul dintre cele mai apreciate ultraportabile ca raport preț / specificații / experiență de utilizare. Modelul cu Apple M2 așteaptă cuminte să-l deschis și să trec pe el, sper să am timp în viitorul apropiat. Deja a apărut MacBook Air cu Apple M3, diferențele sunt mici față de generația precedentă (Apple M3 vs Apple M2, suport pentru două display-uri externe cu ecranul laptopului închis și Wi-Fi 6E vs Wi-Fi 6 la generația precedentă).

3. Placă gonflabilă SUP (Stand Up Paddle) 👈🖱️

🔺Tot ce ți-ar trebui este deja inclus în acest pachet

Sunt prea puține review-uri spre a trage o concluzie. Magazinul văd că a acumulat un feedback bun, dar nu am idee din câte recenzii ale clienților. Pe lângă placa gonflabilă în sine sunt incluse 3 aripi detașabile, un rucsac, o vâslă din trei părți, pompă manuală, kit de reparații, cordon de prindere.

4. Cel mai mare televizor Mini LED în diagonală 👈🖱️

🔺Cei ce au bugetul pentru un astfel de smart TV, cu siguranță au și o încăpere pe măsură

Este un smart TV cu diagonală de 115 inci / 291 cm, panel cu tehnologie MiniLED, rezoluție 4K și certificare HDR Premium 5000, 4 x HDMI 2.1, rată de refresh la 100Hz, Dolby Atmos cu 120W RMS – putere totală a difuzoarelor integrate de tip 6.2, Wi-Fi ax și bluetooth. Sunt integrate tehnologii precum VRR, ALLM, compatibilitate cu FreeSync Premium de la AMD. Face parte din generația 2024 de televizoare TCL.

5. Yale Linus L2 👈🖱️

🔺Soluție smart de gestionare a accesului în locuință

Mai multe detalii veți descoperi într-un articol separat. Este o yală smart vândută de către un partener eMAG, de fapt discutăm fix despre importatorul oficial în România pentru acest produs.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.