Am făcut o listă cu 5 produse din oferta eMAG. Printre ele se află și două produse de sezon.

1. ASUS TUF F15 cu Intel Core i5-12500H și placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 cu TGP de 95W  👈🖱️

🔺Seria TUF este concepută să puncteze la raportul preț / specificații

Este un laptop cu procesor Intel Core i5-12500H din seria Alder Lake cu 12 nuclee ce urcă la maxim 4.5 GHz, 16 GB memorie RAM de tip DDR4 la 3200MHz și suport pentru maxim 32 GB RAM + SSD de 1 TB. Display-ul IPS de 15.6 inci are rată de refresh la 144Hz, iar placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 are TGP de 95W. Bateria de 56Wh cu 4 celule se încarcă la 200W, iar difuzoarele stereo au certificare Dolby Atmos.

2. iMac de 24 GB cu 512 GB stocare 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.89 din 55 de review-uri

electrohome este codul ce activează reducerea de 10%. Așa ajunge la cel mai bun preț din istoricul său de produs. Îl consider a fi cel mai bun all-in-one din piață pentru cei ce caută un produs capabil pe partea de editare foto și video & nu numai.

3. Samsung Galaxy S23 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smartphone-uri compacte cu Android

Review-ul complet îl descoperiți într-un material dedicat. extraweekend este codul ce actovează o reducere de 10% și așa coboară sub pragul a 3000 de lei. Mi se pare a fi una dintre cele mai bune alegeri în această categorie de preț.

4. Trambulină cu 25% reducere 👈🖱️

🔺Și aici discutăm de mult feedback acumulat în timp: 4.52 din 362 de review-uri

Modelul de 183 cm în diametru are reducere de 25% prin codul casa. De fapt, ajunge la prețul său cel mai bun din istoric. Mi se pare o alegere bună pentru cei ce stau la curte și au un junior dornic de ceva mișcare.

5. Trimmer de tuns gazon / iarbă cu acumulator de 18V și încărcător 👈🖱️

🔺Pentru cei ce nu doresc să folosesc un trimmer cu fir sau cu benzină

În pachet este inclus acumulatorul și încărcătorul, iar feedback-ul inițial este bun. Mai este puțin și gazonul necesită întreținere constantă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.