În ofertele de astăzi veți descoperi cea mai nouă linie de smartwatch-uri de la Apple, un VivoBook pe format mare, dar și cele mai bune căști wireless din categoria produselor cu preț de până în 250 lei.

1. ASUS ROG Phone 6 Diablo cu 16 GB RAM și 512 GB stocare 👈🖱️

🔺Un smartphone suficient de puternic pentru orice aplicație și joc pentru 2 – 3 ani de acum încolo

Este vârful de lance din 2022, iar acum a fost listat în configurația cu 16 GB RAM și 512 GB stocare. Nu uitați în a activa reducerea de 10% care-l face să coboare sub pragul a 5000 de lei.

Review-ul complet îl descoperiți aici.

2. Apple Watch S9 👈🖱️

🔺Apple Watch S9 primește un procesor mai bun, display cu luminozitate crescută și funcție double tap etc

A ajuns în oferta eMAG. Îl descoperiți în 5 variante de culoare: Roșu, Roz, Midnight, Starlight și Argintiu, iar ca dimensiuni sunt două variante: 41 și 45 mm.

Prețurile încep de la 2149 lei și ajung până la…, 4349 lei cu eSIM, carcasă din oțel inoxidabil, curea Milanese.

3. ASUS VivoBook 17 👈🖱️

🔺Portabilitate și display mare, elemente pe care ASUS încearcă să le împace cu VivoBook 17

ASUS VivoBook 17 este un laptop cu display IPS de 17.3 inci. Dimensiunil sale sunt de 399.3 x 254.3 x 19.9 mm și cântărește 2.1 kg.

Folosește un procesor Intel Core i7-1355U cu 10 nuclee ce urcă până la maxim 5 GHz, ajutat de 16 GB memorie RAM de tip DDR4, SSD de 1 TB. Pe partea de conectivitate se evidențiază prin Wi-Fi ax, bluetooth 5.3, 1 x USB 3.2 Type-C Gen1, 2 x USB 32. Type-A Gen1, HDMI, 1 x USB 2.0.

4. Huawei FreeBuds SE 2 👈🖱️

🔺Probabil, cele mai bune căști wireless cu preț de până în 250 lei

Sunt căști cu bluetooth 5.3, alimentare a carcasei pe USB Type-C, autonomie de până la 9 ore și 40 de ore cu energia stocată în carcasă, difuzor de 10nm și rezistență la contactul cu apa.

5. iPad 10 👈🖱️

🔺Entry de la Apple pe segmentul tablete

A început anul universitar, iar iPad 10 ar putea fi o alegere inspirată pentru mulți studenți. Mi se pare a fi cea mai bună soluție pentru ceie ce caută o tabletă cu preț de până în 3000 lei, dornici să folosească un stylus + tastatură.

Are o construcție din categoria premium, iar experiența de utilizare este fără compromis. iPadOS joacă un rol important aici.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.