Nu știam că acum au ajuns încărcătoarele pentru automobil să alimenteze telefonul și la…, 80W. Aveți un astfel de model între produsele din articol.

1. Huawei FreeBuds Pro 2  👈🖱️

🔺Probabil, cele mai bune căști wireless ca raport preț / specificații în momentul de față

Darius a testat modelul abia lansat, iar recenzia completă pentru FreeBuds Pro 3 o descoperiți aici. Cred că este și cel mai complex review pentru aceste căști din ce s-a scris în 🇷🇴.

Huawei FreeBuds Pro 2 mi se pare o alegere de tip best-buy.

2. Încărcător auto OPPO la 80W 👈🖱️

🔺Tehnologie rapidă de încărcare și în automobil

Pe portul USB convențional alimentează la maxim 80W, iar pe cel USB Type-C se duce până la 30W. Cred că este unul dintre cele mai rapide încărcătoare auto din piață.

Pe USB alimentează la 5V / 3A = 15W, 5V / 6A = 30W, 9V / 2A = 18W, 11V / 7.3A = 80W, iar pe USB Type-C sunt mai multe variante – 5V / 3A = 15W, 9V / 3A = 27W, 12V / 2.5A = 25W, 15V / 2A = 30W și 3.3 – 11W – 3A = 30W.

OPPO a pus mai multe protecții spre a preîntâmpina situațiile în care încărcătorul se încălzește excesiv.

3. Lampadar Govee 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune soluții de iluminat pe acest format

Folosesc trei produse Govee și sunt impresionat în mod pozitiv. Nu sunt neapărat cele mai ieftibe, dar nici nu joacă în liga Philips Hue. Le poți sincroniza cu asistentul Google și Alexa și le controlezi prin comenzi vocale. Nu mai spun că și aplicația lor este plină de opțiuni și le faci să funcționeze după cum dorești.

4. Cel mai bun smart TV LED de la LG – tehnologie QNED pe 189 cm 👈🖱️

🔺QNED este răspunsul LG la tehnologiile Mini LED apărute pe alte smart TV-uri concurente

QNED este răspunsul LG la QLED-ul Samsung. Este și un semn că LG nu renunță la tehnologia LED pe smart TV-urile sale.

Este compatibil cu NVIDIA G-Sync, iar modelul de mai sus face parte din generația 2023.

5. Trotinetă electrică Kugoo G1 👈🖱️

🔺Trotinetă electrică cu valențe rugged

Motorul său are putere de 500W, iar autonomia este de 45 kilometri. Utilizatorul poate avea greutate de până la 120 kg (cel puțin așa este recomandarea producătorului). Dacă sunteți abonat Genius primiți o reducere de 10% ce aduce produsul aproape de cel mai bun preț din istoricul său.

Bonus: EPIC SALE cu 70% reducere pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.