În lista de astăzi veți descoperi un smartphone de la Samsung ce mi se pare recomandat pentru cei ce caută specificații bune într-un corp ceva mai compact, un multicooker Tefal cu aplicație de smartphone, dar și un sistem de gaming cu recenzii bune.

1. Desktop PC Serioux – powered by ASUS cu NVIDIA GeForce RTX 3050 👈🖱️

Este o concesie făcută la nivel de chipset

La aprox. 4000 lei cât costă când scriu articolul integrează un procesor Intel Core i5-10400F la 4.3 GHz, 16 GB DDR4 și suportă până la maxim 64 GB RAM, SSD M.2 PCIe de 500 GB, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 cu 8 GB GDDR6.

Sunt peste 300 de review-uri și o notă medie de 4.56, doar că am impresia că nu neapărat pe configurația de mai sus. Sunt o multitudine de combinații la nivel de componente și au adunat cumva evaluări de pe la mai multe modele în unul singur.

2. Espressor automat Krups Intuitive 👈🖱️

Espressor automat Krups Intuitive

Nu am folosit espressoare de la Krups ci doar de la Philips, dar am citit multe evaluări pozitive. Modelul de mai sus sosește și un card cadou în valoare de 20% din prețul său, card ce poate fi folosit la achiziții ulterioare de la eMAG.

Recenziile primite sunt de-a dreptul excelente. A obținut nota 4.93 din 40 de review-uri. Are capacitatea de a prepara 14 băuturi, iar printre cele mai uzitate sortimente m-aș referi la espresso, espresso lung, espresslo macchiato, cappuccino, latte macchiato, caffe latte etc.

3. MP4 player Sony Walkman 👈🖱️

Sony Walkman – un player ce ne amintește de anii 90

Este atât de ieftin că mai că aș cumpăra unul, deși ar fi o jucărie complet inutilă. Asta pentru că ascult muzică aproape exclusiv din streaming (Spotify sau YouTube Music). Autonomia este de-a dreptul uriașă, până la 35 de ore. Spațiul de stocare este de 8 GB și primește fișiere LPCM, AAC, WMA și MP3.

4. Multicooker Tefal cu 150 de rețete 👈🖱️

Multicooker cu aplicație de smartphone și rețete pe care să le urmărești pas cu pas

Tefal și-a propus să ne transforme în adevărați bucătari, pardon, trebuie să fiu la modă – chefi. Tefal Cook4Me+ are un panou cu 4 meniuri: Ingrediente, Rețete. Manual și Favorite. Sunt 6 programe de gătit și 150 de rețete presetate.

Aplicația de smartphone aduce altă 100 de rețete sub formă extra, unele pachete sunt dedicate și conțin rețete locale etc.

5. Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Mi se pare a fi o alegere inspirată pentru cine caută un smartphone cu specificații de top și dimensiuni ceva mai compacte. Unul dintre elementele cu care iese în evidență este dat de suportul software ce se situează peste orice rival din universul Android.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.