Am selectat 5 recomandări din oferta de produse eMAG, iar prin listă veți descoperi un aspirator vertical de la Samsung, un smartphone Android ieftin de la Motorola, televizor LG cu ramă albă etc.

1.  Monitor Samsung de 27 inci cu pivot și rată de refresh la 144Hz; 👈🖱️

Printre punctele PRO pentru Samsung Odyssey G3 m-aș referi la preț, rata de refresh la 144Hz, pivotul ce permite rotirea facilă între modurile landscape și portrait, conectivitatea asigurată de HDMI și DisplayPort, compatibilitatea cu tehnologia AMD FreeSync Premium, suportul pentru prindere VESA de tip 100×100.

2. Motorola Moto E7 Power; 👈🖱️

Cred că este cel mai ieftin smartphone cu specificații decente sub prețul de 550 lei. Are baterie de 5000 mAh, USB Type-C 2.0, cititor de amprentă, 4 GB RAM și 64 GB stocare, cameră principală cu doi senzori: 13 Megapixeli cu f/2.0 și macro de 2 Megapixeli cu f/2.4, display IPS de 6.51 inci.

3. Televizor LG cu ramă albă, diagonală de 108 cm și rezoluție 4K; 👈🖱️

LG văd că dorește să joace cumva diferit față de restul producătorilor de smart TV-uri și are curajul să aducă un televizor cu preț de sub 2000 lei și altă culoare pentru ramă cu excepția negrului omniprezent.

Dacă intrați în aplicația eMAG și completați codul LGTV se aplică o reducere de 10%. Este un smart TV cu diagonală de 108 cm, rezoluție 4K, HDR10 și HLG, 2 x HDMI, slot CI+, 1 x USB. Face parte din generația 2021.

4. Aspirator vertical Samsung JET 70; 👈🖱️

Și aici puteți folosi codul samsung spre a obține o reducere de 10% dacă puneți comanda din aplicația eMAG. Are filtru HEPA, motor cu digital inverter, afișaj LED, perie cu turbină rotativă, iar recenziile primite sunt pozitive.

5. Răcitor de vinuri Haier cu ușă reversibilă; 👈🖱️

Pasiunea pentru vinuri cu cheltuială se ține. Haier listează un răcitor de vinuri în oferta eMAG. Are suport pentru 84 de sticle, ușă reversibilă, face parte din clasa G de consum etc. Este o recomandare mai în linie cu sărbătoarea ce se va desfășura peste câteva zile.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.