Am compilat o listă de 5 oferte eMAG ce merită a fi luate în calcul dacă sunteți în căutarea unui smartphone Android compact cu suport software, a unui monitor de gaming din categoria premium, dar și un entry-level în segmentul smart TV cu rezoluție mare.

1. Birou PC de gaming 👈🖱️

Are lungime și lățime de 120 x 60

Nu știu dacă fix modelul de mai sus are recenziile apreciative de pe eMAG și asta pentru că sunt 3 modele ușor diferite pe link. Varianta mai ieftină are 120 x 60 cm, iar suprafața este din MDF de 18mm. Au prevăzut și 2 găuri pentru a trage cablurile pe acolo.

2. Monitor LG de 32 inci din categoria premium 👈🖱️

Monitor de 32 inci cu rată de refresh la 240Hz

Printre punctele sale PRO m-aș referi la timpul de răspuns de 1 ms, rata de refresh de până la 240Hz, compatibilitatea cu NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premium Pro, luminozitatea mare de până la 600 nits, rezoluție QHD / 2560 x 1440 pixeli etc.

3.  Mouse Logitech MX Master 3S Performance 👈🖱️

Cel mai bun mouse pe partea de ergonomie

Folosesc modelul MX Master 3 for Mac (nu contează dacă este pentru Mac sau nu, pe Windows funcționează fără absolut nicio problemă). Nu sunt prea multe review-uri, 4.43 din 14 evaluări. Totuși, este aproape unanim recunoscut că pe partea de ergonomie nu are rival.

4. Samsung Galaxy S22 cu 256 GB stocare 👈🖱️

Unul dintre cele mai bune smartphone-uri compacte cu Android și preț de sub 3000 lei

Modelul cu 256 GB stocare costă cât cel cu 128 GB stocare. Mi se pare a fi și în 2023 una dintre cele mai bune soluții pentru cei ce caută un smartphone compact cu experiență de utilizare bună și suport software, o alegere cumva la siguranță. Galaxy S23 este și mai bun, dar costă cu 800 lei mai mult. Mai cumperi un alt smartphone cu diferența asta de preț.

5. Televizor LG cu diagonală de 164 cm și rezoluție mare 👈🖱️

Cel mai ieftin smart TV cu rezoluție 8K

Este o propunere din categoria entry pentru smart TV-urile viitorului, ce vor face pasul la un moment dat spre rezoluție 8K. Are certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.