Smartphone

Nu eram sigur cum să pun titlul acestui articol, însă după ce m-am uitat de câteva ori pe imaginile cu caracter oficial apărute în online, singurul cuvânt care îmi venea în cap la modul repetitiv a fost „cool”.

Cam aşa îmi pare Xiaomi Civi 3, un smartphone cool, tineresc, ieşit cumva din tiparele obişnuitului. Nu este agresiv, nu vine cu elemente nonconformiste, ci este doar un telefon cu multă personalitate. Îmi place spatele dual-tone, iar culorile alese parcă sunt de acolo, din peisaj. Nu ştiu cum vi se pare vouă, dar acest Xiaomi Civi 3 este chiar cool (mă repet, aşa-i ?).

Cât despre partea hardware, telefonul va beneficia de o baterie de 4500 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă a bateriei la 67W. Alte surse ne indică faptul că Xiaomi Civi 3 va veni cu un ecran curbat OLED cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz, cameră frontală duală tip pilulă 2 x 32 Megapixeli cu senzori Samsung S5KGD2, procesor octa-core MediaTek Dimensity 8200-Ultra realizat pe 4nm, GPU Mali-G610 MC6 cu suport ray tracing prin API-ul Vulkan şi o cameră foto triplă cu senzor wide Sony IMX800 cu OIS.

Se pare că vor exista şi ceva funcţii unice pe acest device, sunt curios să vedem ce (aflăm pe 25 mai). Din păcate Xiaomi Civi 3 va ajunge destul de târziu în Europa (sub alt nume), optimist vorbind cred că prin iarnă.

Sursa: fonearena.com