Am selectat 5 oferte interesante din portofoliul eMAG (nu din eMAG Marketplace, ci strict din produsele listate de cel mai mare magazin online din țara noastră – cel puțin în momentul în care redactez materialul).

O să descoperiți unele dintre cele mai bune căști in-ear wireless, un smartphone ce iese în evidență prin raportul preț / specificații, o boxă numai bună pentru a însoți o gașcă la grătar etc.

1. Căști Sony WF1000XM3B cu bluetooth și NFC – 699.99 lei;

Casti Sony WF-1000XM3

Sunt disponibile în 2 variante de culoare: argintiu și negru. Sunt printre cele mai bune căști in-ear și recenzia completă o găsiți aici. Sony știe cum să calibreze partea de bass, dar și anularea zgomotului. Plus că autonomia față de alte căști in-ear pe aceste format este cu adevărat impresionantă – 8 ore.

2. Controller wireless Microsoft pentru PC și Xbox One – 249.99 lei;

Îl folosesc zi de zi și îl recomand. Pentru PC îmi vine greu să cred că există un alt controller / gamepad de calitate mai bună. Îl poți conecta pe fir sau bluetooth etc. Aș recomanda și o pereche de baterii reîncărcabile + charger dedicat. O să mai dau comandă de încă unul pentru momentele când am ocazia să am un invitat pe acasă ce joacă FIFA 21 etc. Să nu spună că eu am un avantaj prin controller-ul mai șmecher de la Microsoft (am și pe al doilea, dar din categoria low-budget de la Genius).

3. Boxă Sony MHCV11 – 799 lei;

Dacă ai o colecție de CD-uri pe acasă la care încă nu ai renunțat, Sony MHCV11 s-ar putea dovedi utilă. Pe lângă NFC și bluetooth, dispune și de cd-player, jack de 3.5 mm cu 2 intrări pentru microfon, Analog in și Analog out. Puterea este listată de către eMAG la 470W, dar ajunge acolo în anumite condiții. M-am uitat pe anumite site-uri audio și înțeleg că are undeva în jur de 120W (în cel mai bun caz).

4. Realme 6s – 649.99 lei;

Este adus în varianta cu 4 GB RAM și 64 GB stocare. Îl consider un smartphone de tip best-buy cu minus (lipsa NFC). La puncte PRO aș nota ecranul IPS de 6.5 inch cu rezoluție FHD+, luminozitate de 480 nits, rată de refresh la 90Hz și protecție Corning Gorilla Glass 3. Stocarea este de 64 GB de tip UFS 2.1. Lipsește NFC-ul, dar are elemente de conectivitate ce lipsesc pe smartphone-urile premium din 2021: slot pentru microSD, jack de 3.5 mm. Are încărcare mai rapidă ca GALAXY S21 Ultra (30W vs 25W). USB Type-C-ul, jack-ul de 3.5 mm și difuzorul sunt protejate de contactul cu apa (trebuie specificat că nu are certificare IP). Camera principală are 4 senzori: wide de 48 Megapixeli, ultrawide de 8 Megapixeli, macro de 2 Megapixeli și senzor alb / negru de 2 Megapixeli, filmează 4K.

Update: Realme 6s are NFC (informațiile GSMarena nu sunt corecte din acest punct de vedere). 

5. Laptop de gaming Acer Nitro 5 – 4199.99 lei;

Cred că este unul dintre cele mai proaste momente în a cumpăra un laptop și mă refer la stocurile epuizate în ritm alert pe motiv de pandemie. Totuși, Acer Nitro 5 în configurația asta la 4199.99 lei l-aș considera decent. Îl văd recomandat pentru gaming, editare foto și video la nivel de bază, multimedia etc.

Folosește un procesor AMD Ryzen 5 4600H de tip hexa-core și dezvoltat pe 7nm, 8 GB RAM (am citit pe forumuri că poate fi upgradat până la 32 GB), SSD de 512 GB pe PCI Express, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, ecran de 15.6 inch cu rezoluție FHD și refresh la 144Hz, Wi-Fi ax, adaptor de încărcare la 135W etc.

Dacă aveți ponturi, nu ezitați să le puneți în secțiunea de comentarii.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.