În lista de astăzi am adus un laptop din seria VivoBook ce are hardware puternic dat de către grafica dedicată NVIDIA, bandă LED ce îți permite personalizarea interiorului de la automobil și alte 3 produse interesante.

1. ASUS VivoBook Pro 15X cu AMD Ryzen 7 6800H și NVIDIA GeForce RTX 3060 👈🖱️

Un VivoBook capabil să ruleze jocuri și grafică complexă

Am putea spune că avem un adevărat notebook de gaming dacă îi parcurgem specificațiile tehnice. VivoBook Pro 15X este motorizat de un procesor AMD Ryzen 7 6800H dezvoltat pe un proces de litografiere în 6nm și cu 8 nuclee ce urcă la maxim 4.7 GHz, grafică este susținută de o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB GDDR5 alocați. Memoria RAM este de 16 GB de tip DDR5, iar SSD-ul aduce 512 GB.

Display-ul IPS de 15.6 inci are rezoluție Full HD și rată de refresh la 144Hz, iar pe partea de conectivitate dispune de Wi-Fi ax, rețea gigabit, bluetooth 5.0, 1 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI 2.1, 1 x USB 3.2 Type-A Gen1, 1  x USB 3.2 Type-C Gen 2, 1 x USB 3.2 Type A Gen2, slot pentru cardurile microSD și difuzoarele stereo sunt tunate de către Harman Kardon. Bateria de 76Wh se încarcă de la 0 – 50% în 30 de minute.

Display-ul este validat de către Pantone pentru acuratețea culorilor și are certificare Dolby Vision. Sistemul de răcire se numește ASUS IceCool Pro, are 2 ventilatoare și 4 patru orificii de evacuare (părțile laterale și pe spate). Tastatura Ergosense are cursă a tastelor de 0.2 mm și distanță între taste de 1.4mm.

Este conceput pentru creatorii de conținut și nu numai.

2. Bandă LED RGBIC Govee 👈🖱️

Bandă LED pentru a personaliza automobilul

Govee este un brand cunoscut pentru raportul preț / specificații / experiență de utilizare în materie de benzi LED și alte lumini ce te ajută să aranjezi locuința în fel și chip. Mai sus vedeți ce propunere au pentru segmentul auto, iar produsul este vândut direct de către eMAG și nu de către cine știe ce seller no name din marketplace.

Sunt 30 de scene, la pachet sosește și telecomandă & opțiune de a sincroniza cu muzica. Prin RGBIC pot fi afișate 15 culori diferite în același timp. Poți conecta banda la aplicația dedicată și controlezi culorile direct de pe smartphone.

3. Boxă portabilă Huawei Sound Joy tunată de către Devialet 👈🖱️

Boxă portabilă ce a primit tuning al sunetului de la Devialet

Review-ul complet îl descoperiți aici. Folosesc boxa de la momentul în care mi-a sosit la review. Mă rog, au fost diferite situații în care am folosit-o de-a lungul timpului și de fiecare dată mi-a lăsat o impresie excelentă.

Am văzut că în istoricul de produs a coborât la un moment dat la 499 lei, dar mi se pare o propunere solidă și la prețul de acum. Se aud puternic și clar, cu suficient de mult bass. Este suficient să-i parcurgeți specificațiile tehnice ca să remarcați că Huawei nu s-a jucat când a lansat Sound Joy și sper că vor anunțat și o generație actualizată.

➡️ difuzor cu diametru de 50 mm x 75 mm și 20W + tweeter de 19 mm și 10W, 2 radiatoare pasive, frecvență de răspuns de la 50Hz la 20 kHz (-10dB), unitate cu tweeter + difuzor dedicat pentrumedii și joase, cavitate sonoră de 0.25 litri, 79 dBA la 2 metri distanță;

➡️ 3 microfoane încorporate și senzor G ce permite comutarea între 2 microfoane orizontale și verticale de captare a sunetului);

➡️ bluetooth 5.2 + NFC, port de alimentare USB Type-C;

➡️ aplicație dedicată – Huawei AI Life (smartphone cu HarmonyOS 2.0 sau de la Android 5.1 spre versiunile software mai recente, nu este disponibilă pe iOS);

➡️ include tehnologia Devialet SAM + radiator pasiv de tip Push-Push, difuzoare cu 2 căi pentru frecvețe înalte puternice și bas profund la volum ridicat;

➡️ tehnologie One-Touch Transfer ce permite conectarea rapidă a device-ului la Huawei Sound Joy, Shake Stereo Link Up permite conectarea a două unități spre a forma un sistem stereo, Automatic Discovery permite conectarea unui smartphone, a unei tablete sau a unui notebook la Huawei Sound Joy prin câteva atingeri pe fereastra de tip pop-up ce apare pe dispozitiv;

➡️  baterie de 8800 mAh și până la 26 ore de autonomie, încărcare rapidă la 40W (de la 0 – 100% în trei ore), dimensiuni de 202 x 73 mm și 680 gr., certificare IP67 în ce privește contactul cu apa și praful;

➡️  două variante de culoare: Obsidian Black și Spruce Green.

4. SSD extern SanDisk de 2 TB 👈🖱️

SSD extern cu veleități rugged

Am testat un SSD extern SanDisk în urmă cu ceva timp, iar impresiile formate sunt grupate aici. Modelul de mai sus este listat în configurația cu 2 TB. Cântărește 40 de gr., dispune de USB Type-C 3.2 Gen2, iar vitezele de citire ajung până la 520 MB/s. Elementul portocaliu permite prinderea facilă la rucsac.

5. Televizore Samsung în generație 2023 👈🖱️

Noile QLED-uri Samsung au ajuns în oferta eMAG

Noile smart TV-uri ale Samsung în generație 2023 au ajuns în oferta eMAG. Prețurile încep de la 2149 lei pentru un smart TV 4K cu diagonala de 125 cm și ajung până la 33.999 lei pentru un Neo QLED pe diagonala de 189 cm ce dispune de rezoluție 8K.

Mai multe detalii despre smart TV-urile Samsung din categoria premium în ediție 2023 găsiți într-un material dedicat. Darius le-a văzut la lucru într-un eveniment organizat la Frankfurt, iar lansarea locală se va petrece în această săptămână. Le vom obține la review și veți găsi informații complete despre această generație de smart TV-uri. Samsung este lider pe piața de televizoare la nivel global și asta de peste…, 17 ani.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.