Și aici a trecut ceva timp de la un articol legat de câteva produse cu preț bun în oferta celui mai mare magazin online românesc. În seria de astăzi veți găsi un televizor cu diagonală mare la sub 4000 lei, un laptop de gaming cu specificații de top, un smartphone ce impresionează prin raportul preț / specificații.

1. Cel mai ieftin smartphone cu Qualcomm Snapdragon 888 Plus👈;

De fapt, cred că este și singurul cu Qualcomm Snapdragon 888 Plus în momentul de față (din ceea ce găsești listat în țara noastră). La precomandă îl veți găsi la 2099 lei în configurația cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, Motorola și-a propus să livreze un adevărat rival pentru Realme GT 5G. Lipsește Xiaomi din mixul de smartphone-uri best-buy, Xiaomi 11T Pro costă cu câteva sute de lei bune în plus.

Punctele PRO pentru Moto G200 5G sunt display-ul cu rată de refresh la 144Hz, ansamblul hardware (CPU, GPU, spațiu de stocare de tip UFS 3.1), dual-sim + 5G + Wi-Fi 6, Android 11 fără customizări majore. Mi se pare a fi o alternativă de buget la seria Pixel.

2. Cel mai ieftin router cu Wi-Fi 6👈;

Este un router gigabit cu Wi-Fi 6, 4 antene externe de 6dBi, conexiune gigabit pe fir (3 x LAN și 1 x WAN), procesor quad-core la 1.5 GHz și preț de sub 190 lei în momentul în care redactez articolul.

Dacă îmi amintesc corect, cele mai ieftine routere cu Wi-Fi 6 la începutul anului erau pe la 300 – 350 lei, iar pe sfârșit de 2021 deja sub 300 lei sunt o sumedenie de routere wireless cu această tehnologie. Recomand trecerea la un router pe Wi-Fi 6 dacă folosiți smartphone-uri și laptopuri compatibile. Diferența o veți simiți instant, doar că doar în proximitatea router-ului (viteză mare = distanță scurtă).

3. Televizor de 189 cm la sub 4000 lei👈;

Am făcut o listă cu trei televizoare pe diagonală de 189cm+ și preț de sub 5000 lei – aici. Dacă nu vreți să faceți trecerea spre Tizen OS sau spre webOS și vă doriți Android pe smart TV. Este o opțiune sub forma smart TV-ului din linkul de mai sus. Este propus de către o companie din China ce are fabrică în Ungaria (de pe site-ul lor înțeleg că sunt în primele 10 companii ce produc smart TV-uri din China, sediul se află în Hong Kong – prezență din 1997 etc).

Face parte din gama lansată în 2021. Ecranul are certificare HDR10, rezoluție 4K de 3840 x 2160 pixeli, difuzoare cu puterea de 16W RMS și suport pentru Dolby Digital Plus, Wi-Fi ac, suport VESA de tip 400 x 200 etc.

4. ASUS ROG Zephyrus G14 cu NVIDIA GeForce RTX 3060 6 GB etc👈;

L-am verificat pe un site cu istoric al prețurilor și comparator cu alte shop-uri, iar prin ograda altor magazine online românești s-ar putea să găsiți configurația asta cu 1 – 200 lei mai ieftin. Totuși, mi se pare o propunere solidă la 6799 lei, iar eMAG are anumite avantaje față de alte shop-uri (partea de retur extinsă – mai ales dacă ai abonament Genius, modul în care se rezolvă problemele pe partea de garanție etc).

Îmi place ASUS ROG Zephyrus G14 și mi-a atras atența de când l-am văzut pentru prima dată, iar un review găsiți aici. Da, știu. Deja prevăd câteva comentarii legate de diagonala sa – 14 inci. Totuși, discutăm despre un laptop ce pune accentul și pe portabilitate, pe lângă puterea de procesare adusă la pachet.

Încorporează procesorul AMD Ryzen 9 5900 HS, un display de 14 inci cu rată de refresh la 120Hz, 16 GB RAM și placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 306O 6GB. Un alt element ce îmi place la ROG Zephyrus G14 este designul, nu trădează că ar fi un laptop de gaming (nu are nșpe luminițe și culori puternice), îl poți lua la birou și acasă + ai putere de procesare pentru editare foto și video, dar și pentru jocuri cu grafică complexă.

5. Tastatură mecanică cu switch optic red de la Razer👈;

Produsele de gaming ale Razer sunt de multe ori la prețuri cu adevărat prohibitive, dar și când încep promoțiile le aduc la costuri decente. Am scris despre căști de gaming, mouși etc. Acum a venit rândul unei tastaturi de gaming minimaliste – Razer Huntsman Mini. Are switch-uri optice red, design minimalist, iluminare Chroma RGB, ultrapolling de 1000Hz etc.

Bonus: Suport de pahare pentru cei pasionați de muzică;

În articol sunt folosite linkuri de afiliere. La comenzile efectuate am putea primi în jur de 1% din valoarea fără TVA a produselor comandate.