Am ales 5 produse din oferta eMAG ce cred că ies în evidență printr-un raport corect preț / specificații / experiență de utilizare. Veți găsi un aparat foto mirrorless din segmentul entry-level, o cameră web ce filmează 4K, tastatură de gaming cu aspect minimalis etc.

1. ASUS ZenFone 8 – 3549 lei;

ASUS Zenfone 8

Este adus în configurația cu 8 GB RAM și 256 GB stocare. Aici găsiți și primele impresii pentru acest dispozitiv.

ASUS arată că are curaj prin ZenFone 8, cel mai compact smartphone premium cu Android în 2021. Iese în evidență prin dimensiunile compacte (169 gr., 148 x 68.5 x 8.9 mm), ecran AMOLED de 5.9 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 888 dezvoltat pe 5nm, Wi-Fi 6e, certificare IP68 etc.

2. Tastatură mecanică HyperX Alloy Origins – 369.99 lei;

HyperX a intrat în portofoliul HP și asta pentru că Kingston a reușit să formeze un brand cu renume pentru această divizie de gaming, un renume dat de faptul că produsele impresionează ca raport preț / specificații.

Tastatura mecanică HyperX Alloy Origins iese în evidență prin dimensiunile compacte, switch-uri concepute de către HyperX ce rezistă la 80 milioane apăsări, dispune de iluminare RGB, corp complet din aluminiu, trei unghiuri de înclinare pentru tastatură etc.

3. Cameră web Hikvision ce filmează 4K – 449.99 lei;

Dacă vreți o cameră web dedicată capabilă de filmare 4K nu aveți cine știe ce opțiuni, iar Hikvision-ul de mai sus este unul dintre cele mai ieftine. Este o companie chineză cu istoric în domeniu.

Dispune de un senzor de 8 Megapixeli cu USB 3.0 ce permite înregistrare video la 2160p. Mă aștept să se descurce decent, fără a impresiona neapărat prin cine știe calitate.

4. Aparat foto mirrorless Sony Alpha A6000 – 1979 lei;

Este un entry-level de-a dreptul excelent, iar la 1979 lei este vândut cu kitul de obiectiv 16-50mm. L-aș recomanda pentru dimensiunile compacte și calitatea imaginilor. Sony aproape că nu are rival pe piața de aparate foto mirrorless, indiferent că discutăm de segmentul entry-level sau premium.

5. Căști bluetooth Samsung Galaxy Buds Pro – 753.99 lei;

Le găsiți în trei variante de culoare: Negru, Violet și Argintiu.

Sunt cele mai bune căști bluetooth wireless de la Samsung și impresionează prin modul în care anulează zgomotul ambiental, prin faptul că au aplicație dedicată până și pe Windows. Nu pot să spun că m-am împăcat cu forma lor, dar avem tipar diferit la ureche și altora s-ar putea să le placă. Eu am rămas pe Galaxy Buds Live.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.