În lista de astăzi veți descoperi un soundbar din liga premium, un smartphone în generație 2023 la cel mai bun preț din istoricul său produs, dar și alte trei oferte eMAG interesante.

1. Smartwatch Amazfit Cheetah Pro 👈🖱️

 

🔺Carcasa este realizată din titan, precum la smartwatch-uri cu preț de 2 – 3 ori mai mare

Amazfit este un brand cunoscut pe piața de smartwatch-uri. Modelul de mai sus îl găsiți listat direct de către eMAG, asta înseamnă că discutăm despre o disponibilitate pe canal oficial. Îi puteți schimba cureaua cu orice model pe 22mm.

Include GPS de tip dual-band pentru o poziționare cât mai precisă. Puteți folosi hărți în mod offline prin aplicația Zepp App, salvați puncte de localizare etc. Zepp Coach se bazează pe AI spre oferi planuri personalizate pentru fiecare utilizator. Puteți conecta ceasul la o centură pentru monitorizarea cât mai bună a ritmului cardiac.

Sunt peste 150 de moduri de sport incluse, iar autonomia ajunge până la 14 zile. Funcționează atât cu smartphone-urile ce rulează Android, cât și pe iOS. Carcasa este din titan, iar display-ul de 1.45 inci folosește tehnologie OLED. Are certificare 5ATM și dispune de difuzor și funcție de preluare a apelurilor de voce.

2. Router ASUS pentru conexiunile de până la 10 Gbps pe fir 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune routere pentru clienții casnici, dar și pentru afacerile mici, restaurante cu spațiu mai mic etc

Aș putea spune că avem un Sauron al routerelor wireless, dar în sensul bun. ASUS RT-AX89X l-am folosit pentru câteva săptămâni și mi-a lăsat o impresie excelentă, păcat că nu am avut parte de o conexiune de 2.5 sau 10 Gbps spre a-l pune la lucru în regim susținut.

Are multă tehnologie încorporată și dacă aveți conexiune multi-gigabit mi se pare una dintre cele mai bune opțiuni din piață.

3. Samsung Galaxy S23 cu 256 GB stocare 👈🖱️

🔺Cel mai bun preț din istoricul de produs strâns până acum

Review-ul complet îl descoperiți aici. Îl consider a fi cel mai bun smartphone compact cu Android în momentul de față. A strâns noat 4.66 din 226 de review-uri.

4. Soundbar Bose 900 👈🖱️

Alegere inspirată pe segmentul premium

Bose este un brand cu istoria în producția de dispozitive audio, iar modelul mai sus îl descoperiți în două variante de culoare; negru și alb. A și strâns 4.83 din 6 review-uri. Sunt puține recenzii pentru că și prețul, dar și experiența de utilizare sunt pe măsură.

5. Televizor TCL cu diagonala de 191 cm 👈🖱️

🔺TCL este un brand pe val în piața de smart TV-uri

Îl găsiți pe mai multe diagonale: 108 cm, 126 cm, 139 cm, 164 cm, 191 cm și 215 cm. A și strâns feedback foarte bun: 4.54 din 179 review-uri. Are porturi HDMI 2.1, Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet, tehnologia ALLM etc.

TCL este deja un nume mare la nivel global în piața de smart TV-uri, nu le puteți compara oferta comercială cu companii ce au linie de producție exclusiv în Turcia.

Bonus: Până la 30% reducere pentru cei ce sunt abonați Genius pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.