Din lista făcută în ep. 46, la mare căutare au fost masca horror și memoria Kingston de 64 GB pe USB Type-C. Rămâne de văzut dacă și produsele de mai jos stârnesc interes din partea voastră.

1. Breloc lanternă cu mai multe funcții 👈🖱️

🔺Nu este doar breloc sau lanternă ad-hoc

Este o lanternă de buzunar cu 30 LED-uri și încărcare pe USB Type-C. A strâns nota 4.58 din 73 de review-uri, iar la comenzi de peste 30 lei prin Genius aveți și transport gratuit. Prețul său este destul de mic – 13.57 lei.

Sunt 4 trepte de intensitate, autonomia ajunge până la 2 ore și are certificare IP65 în ce privește contactul cu apa. Are și un magnet ce permite prinderea sa pe suprafețe metalice, iar un mâner pliabil permite roturea la 180 grade. O poți folosi și pe post de deschizător de sticle sau breloc.

2. Briceag Huntsman cu 9 funcții și husă 👈🖱️

🔺Are nota 5.0 din 11 review-uri

Cele 9 funcții sunt furculiță, cuțit, deschizător de sticle, lingură, lanternă mică, 3 tipuri de deschizătoare pe partea de mijloc, busolă. Este fabricat din oțel și este inclusă și o husă verde. Transportul este gratuit pentru cei cu Genius.

3. Căști in-ear Sony 👈🖱️

🔺Printre cele mai bune căști in-ear cu preț de până în 50 lei din piață

Le-am mai recomandat de-a lungul timpului. Sunt cel puțin decente și le găsiți în 4 variante de culoare: negru, alb, roz și albastru. Au 4.11 din 227 de recenzii, un rezultat bun dacă ne raportă la suma alocată. Sunt vândute direct de către eMAG.

4. Lampă circulară Ring Light 👈🖱️

🔺Best-buy în suma alocată pentru achiziție

Sosește în mai multe dimensiuni: 15 cm, 26 cm, 30 cm, 33 cm, 35.5 cm, 40 cm, 45 cm și 56 cm. Modelul din link este de 30 cm, iar ce vedeți în imagine aș face pariu că nu este în formatul ăsta ci unul mai mare. Adică trebuie să vă temperați așteptările cumva. Are și feedback strâns de ordinul a sute de review-uri, mai multe detalii la sursă legat de ce știe să facă, ce primiți în pachet etc.

5. Portcard securizat RFID din lemn 👈🖱️

🔺Realizat din lemn și inox

Are compartimente pentru 6 carduri, protecție RFID. Cântărește 90 gr., iar dimensiunile sale sunt de 96 x 65 x 15 mm.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.