În fiecare seară, eMAG se joacă cu pisica neagră în pregătirea Black Friday 2023. Am selectat 5 oferte eMAG pe care le consider interesante.

1. Căști in-ear Sony WF-1000XM5B 👈🖱️

🔺Cele mai bune căști in-ear wireless de la Sony

Puteți activa o reducere de 15%, iar prețul devine din ce în mai ofertant. Le-am testat și am promis că revin cu review. Sunt foarte bune, iar cu prețul redus le-aș pune pe o listă scurtă de achiziție pentru cei interesați de un produs cu adevărat din segmentul premium.

2. Ceas Huawei Watch GT4 + căști Huawei FreeBuds 2 SE oferite bonus 👈🖱️

🔺Un pachet promoțional ce a rămas încă valabil

Review-ul complet îl descoperiți aici. Descoperiți acolo care sunt punctele PRO și CONTRA etc. Mi se pare o ofertă bună în suma respectivă, iar pe lângă primiți gratuit și o pereche de căști wireless de la Huawei.

3. Friteuză cu comenzi touch și 8 programe 👈🖱️

🔺Produs cu preț mic și recenzii foarte bune

A strâns nota 4.98 din 42 de review-uri și trebuie să țineți cont și de reducerea de 20% ce o puteți activa cu codul oferteextra. Puterea consumată este de până la 1700W, capacitatea de gătire este de până la 6 litri.

4. Mașină de spălat rufe cu uscător Haier 👈🖱️

🔺Poți controla mașina de spălat și de pe smartphone pentru că dispune de Wi-Fi

Și aici discutăm despre un feedback de-a dreptul excelent. Din 25 de review-uri a reușit să obțină nota 4.92. Cu reducerea de 10% prin codul ofertedeazi puteți ajunge în proximitatea celui mai bun preț din istoricul de produs.

Are o sumedenie de tehnologie încorporată, capacitate de spălare a rufelor în cantitate de 8 kg și uscare – 5 kg, 1400 rpm, iar designul său este cumva contemporan și o face ușor de strecurat într-o locuință modernă.

5. Televizor TCL de 148 cm 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai ieftine smart TV-uri cu Google TV pe această diagonală

Cel mai probabil, l-am mai recomandat de-a lungul timpului. Nu uitați să folosiți codul televizor pentru o reducere suplimentară de 10%. Are nota 4.68 din 110 review-uri. Presupun că feedback s-a acumulat pe diverse diagonale (îl găsiți pe 108 cm, 126 cm, 139 cm, 146 cm, 164 cm și 191 cm).

Are rată de refresh la 60Hz și tehnologie ALLM, Dolby Audio pentru difuzoarele cu 20W RMS, HDR10 – certificare pentru display-ul cu rezoluție 4K etc.

Bonus: Până la 30% reducere pentru cei ce sunt abonați Genius pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.