În selecția de oferte eMAG veți găsi un set de huse ce vin cumva la fix pentru perioada în care ne aflăm (trecerea de la anvelopele de vară spre cele de iarnă), dronă DJI ce a fost lansată de 2 – 3 zile și deja este în etapa de precomandă, un storcător de fructe și legume cu peste 1000 de evaluări și altele.

1. Dronă DJI Mavic 3 Classic; 👈🖱️

A fost anunțată de câteva zile și a ajuns în etapa de precomandă. O găsiți în 2 pachete: standard și cu Smart Controller. Este un DJI Mavic 3 mai ieftin. Păstrează mare parte din specificațiile lui DJI Mavic 3, lipsește senzorul tele de 165mm.

Mai multe detalii găsiți în materialul video:

2. Cameră auto 70Mai pentru interior; 👈🖱️

Dacă vrei să înregistrezi video din interiorul automobilului, 70Mai are o propunere în acest sens. Este dublu ca preț față de modelul similar ce a fost conceput să înregistreze în partea spate a vehiculului. Funcționează cu 70Mai A500S, A400 și A800S și se specifică că nu poți înregistra cu camera din interior și cea din partea spate în același timp. Se face o concesie importantă.

3. HDD extern ADATA de 2 TB; 👈🖱️

Nu numai că este un HDD extern cu stocare mare și preț bun, dar are și elemente rugged. Ar fi fost excelent dacă se conecta direct pe USB Type-C. Totuși, USB 3.1 ajută în obținerea unor viteze de transfer decente, nu uitați de limitările inerente unui HDD.

4. Set 4 huse pentru depozitare anvelope; 👈🖱️

La Chevrolet Cruze am cumpărat primul set de huse de acest fel. Am 2 seturi de jante și anvelope, iar motivul pentru care le-am luat este că așa puteam monitoriza mai bine de pe ce parte este fiecare anvelopă în parte (știți că este bine să le rotești față și spate).

5. Storcător de fructe și legume; 👈🖱️

Nu știam că se pune atâta pasiune într-un storcător de fructe și legume. Modelul de mai sus a strâns nota 4.44 din peste 1000 de recenzii. Se adresează celor ce doresc un suc natural și proaspăt.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: emaggadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.