Am văzut că până și LIDL în  catalogul nou a pregătit câteva produse de Black Friday ce au disponibilitate din 11.11.22. Am selectat 5 gadgets ce sper să vi se pară interesante.

Întregul catalog ce intră în vigoare de săptămâna viitoare îl aveți aici. 👈🖱️

Mâine începe Black Friday 2022 la Fashion Days, iar ofertele vor intra de la 7.00 în aplicație și site. Detalii găsiți pe aici și aici. Peste 75% din oferta FD va fi la preț mai bun față de ultimele 60 de zile.  Puteți descoperi o parte din promoțiile pregătite în pagina dedicată.

1. Aparat de făcut cafea Parkside;

Este conceput pentru cei ce doresc să aibă un aparat de cafea în atelier. Funcționează cu un acumulator de 20V (4Ah). Cred că nu l-am mai văzut până acum în oferta LIDL. Mi se pare o adiție interesantă.

2. Becuri LED; 

Cred că nu este locuință care să nu fi făcut pasul spre becurile LED (cele cu incadenscență au dispărut din piață, iar LED-urile sunt mai economice). LIDL a pregătit un pachet cu 6 bucăți pe diferite socluri la 29.99 lei.

3. Darts electronic cu LED; 

Mă jucam un fel de darts de când eram mic și trebuia singur să-mi fac ținta și săgețile. Acum găsiți varianta electronică la LIDL cu 27 de jocuri, 500 de variante și 3 ani de garanție (puteți înscrie bonul în aplicația LIDL și scăpați de grija sa în momentul în care aveți nevoie să activați garanția).

4. Irigator bucal cu acumulator; 

Nu știu cât de bun este, dar de un lucru vă asigur – este foarte ieftin. Folosesc unul de la alt brand ce a costat peste 200 lei și nu mi se pare că ar fi prea mare diferență între ele. Modelul de mai sus are rezervor de 130 ml, baterie de 800 mAh și trei moduri de funcționare (soft, normal și jet).

5. Televizor Blaupunkt de 80 cm cu rezoluție HD; 

Nu mi se pare a fi cine știe ce ofertă. Dacă avea măcar rezoluție FHD…, suntem în 2022 și televizoarele cu rezoluție HD ar trebui să fie de domeniul trecutului sau măcar cu preț de sub 4 – 500 lei.

 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.